Dan odprtih vrat v prostorni Marlesovi družinski hiši

J. M.
09.04.2024 06:30

V soboto, 13. aprila, bo v Tržiču na Gorenjskem na ogled Marlesova tipska pasivna hiša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marlesova hiša v Tržiču, ki so jo lahko ogledate to soboto.
Marles

Želite videti in se sprehoditi po sodobni, energetsko varčni družinski hiši z dvokapno streho in prostornim tlorisom? Montažna hiša, ki bo v soboto, 13. aprila, na ogled v Tržiču, je bila zgrajena na ključ. Odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, saj je grajena v standardu pasivne oziroma skoraj ničenergijske hiše. Vgradnja sistema centralnega prezračevanja je lastniku omogočila tudi pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

Odlika arhitekturne zasnove je nadstropni objekt, ki ima v pritličju 2,70 metra stojne višine in polno nadstropje s stojno višino 2,5 metra. Želja po preprosti, tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do zelo prostornega doma za sodobno družino.

Do nasvetov iz prve roke

Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo podali podrobnejšo predstavitev gradnje skoraj ničenergijskih hiš na ključ. Predstavili bodo trajnostne materiale, uporabljene pri gradnji, prav tako vam bodo pojasnili vse v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju ter svetovali glede financiranja in pridobitve nepovratnih sredstev.

Prijava na dogodek

Ogled hiše je brezplačen, vendar se je nanj treba predhodno prijaviti TUKAJ. Prijave se zbirajo do 12. aprila do 12. ure. Za dodatna vprašanja so pri Marlesu na voljo na telefonski številki 02/429 45 00 ali na elektronskem naslovu info@marles.com.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta