Zapeljala vzvratno, trčila v vozilo, se presedla na sovoznikov sedež, nato pa ...

A.L.
21.10.2019 11:19

Oba sta bila pod vplivom alkohola.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Včeraj, nekaj po 20. uri, je na Celovški cesti v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, ker je voznica osebnega vozila zapeljala vzvratno in pri tem trčila v stoječe vozilo. Po trčenju se je presedla na sovoznikov sedež, sovoznik pa je s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu nudil podatke.
Udeleženec je o dogodku takoj obvestil policijo, policisti pa so voznika ustavili v bližini. Pri postopku so ugotovili, da sta tako povzročiteljica prometne nesreče kot njen sopotnik, ki se je nato odpeljal s kraja, vozila pod vplivom alkohola. Voznici je alkotest pokazal rezultat 0,84 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozniku pa 0,83 mg/l alkohola. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu odredili pridržanje na podlagi 24. člena zakona o pravilih cestnega prometa, zoper oba pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta