Šok in nepopisna žalost: V nesreči pod Krvavcem umrl komaj 28-letni slovenski glasbenik, član dveh znanih ansamblov

D.Ži
20.02.2024 09:13

Po podatkih policije naj bi bil zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in trčil v drevo, reševalci so ga rešili iz vozila, a mu žal ni bilo pomoči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kako zelo bi si želeli, da novica ne bi bila resnična. Tako žalostna je, a komentarji, v katerih se številni prijatelji in poslušalci zdaj od njega poslavljajo, žal potrjujejo, da je mnogo prezgodaj umrl slovenski glasbenik Matevž Močnik, nekdanji član Veselih muzikantov in Ekspress kvinteta, na svoji spletni strani piše Veseljak. Za ambicioznega, nadarjenega in v življenje zaljubljenega 28-letnika je bila usodna huda prometna nesreča na Ambrožu pod Krvavcem v občini Cerklje na Gorenjskem, ki se je zgodila v soboto nekaj minut pred 22. uro. 

"Včeraj nas je doletela tragična novica, da nas je mnogo prekmalu zapustil naš nekdanji član Matevž Močnik. Dragi Matevž, hvala ti za vse trenutke, ki smo jih preživeli skupaj, in naj ti bo lepo tam za mavrico. Počivaj v miru," se od Matevža na spletu poslavljajo pri zasedbi Ekspress kvintet. 

Tudi Veseli muzikanti so ob črno-beli fotografiji napisali: "Matevž Močnik, mnogo prekmalu si odšel. Hvala ti za vse lepe in vesele trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. Počivaj v miru."

Kaj se je zgodilo? Na Ambrožu pod Krvavcem je v soboto malo pred 22. uro v prometni nesreči umrl 28-letni voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in trčil v drevo, so sporočili iz Policijske uprave Kranj. Gasilci in reševalci so ga rešili iz vozila, a je umrl na kraju nesreče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta