(FOTO) Nove podrobnosti nesreče v Mariboru: 21-letnica zapeljala skozi rdečo luč in trčila v motorista

A.L.
23.10.2019 15:47

Ugotovili so, da je 21-letna državljanka Slovenije vozila tovorno vozilo po regionalni cesti izven naselja Maribor iz smeri mesta v smeri Bohove.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Včeraj, nekaj po 12.45, so mariborske policiste obvestili, da se je na regionalni cesti pri trgovini Merkur zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo motorno kolo in tovorni avtomobil. Na kraj so, med drugim, napotili tudi policiste, ki so pod vodstvom preiskovalnega sodnika in prisotnosti dežurne državne tožilke opravili ogled in zbrali obvestila.

Igor Napast
Igor Napast

Motorist umrl na kraju

Voznica tovornega vozila je v križišču s sprednjim levim bočnim delom svojega vozila trčila v motorno kolo. Po trčenju je voznika motornega kolesa odbilo v zadnjo levo bočno stran tovornega vozila, nakar je padel po vozišču in zaradi telesnih poškodb na kraju umrl. Motorno kolo, ki ga je vozil voznik, je po trčenju zagorelo. V času ogleda kraja prometne nesreče je bilo desno smerno vozišče regionalne ceste v smeri Bohove zaprto za ves promet.

Igor Napast

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta