Pred nadaljevanjem sezone NBA: Ko orjaki pogrešajo mamo

Zoran Mijatovic
23.07.2020 08:00

"Trpljenje" v hotelih s tremi zvezdicami je postalo bolj pestro - začele so se pripravljalne tekme pred nadaljevanjem sezone.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ne le na parketu, Dončić in James se bosta spopadla tudi v glasovanju za MVP-ja sezone. 
Gary A. Vasquez

Sreča v nesreči: čeprav je ameriška zvezna država Florida zabeležila že več kot 360.000 primerov novega virusa in posledično več kot 5000 smrti, je zadnje testiranje 346 NBA-košarkarjev in spremljajočega osebja v Dineyjevem kompleksu v Orlandu pokazalo, da med njimi ni nobene nove okužbe. In tako so se lahko sinoči začele prve od 33 pripravljalnih tekem, ki bodo na sporedu vse do 28. julija, preden se bo 30. julija nadaljeval skrajšani redni del sezone.
Vsako moštvo bo dotlej odigralo tri pripravljalne tekme, da košarkarji po štirih mesecih pavze občutijo tekmovalni ritem in da se novi košarkarji - zaradi strnjenega urnika in večjega tveganja poškodb ali okužb imajo moštva na seznamu kar 17 košarkarjev – uigrajo. V rednem delu bo nato 22 sodelujočih ekip odigralo po osem tekem in se tako dokončno razvrstilo na 16 mest, ki vodijo v končnico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta