(DOBRA ZGODBA) Z vizijo o fizioterapiji psov do napredka in poslovnega uspeha

Žana Vertačnik Žana Vertačnik
27.08.2019 15:55

Mlado podjetje Dogs4motion po skoraj letu dni delovanja z razširjeno ekipo in dobrimi občutki glede razvoja te panoge.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Podvodna steza, pripomoček za hidroterapijo, je srce centra.
Anja Troha

Zgodbo koroškega podjetja Dogs4motion smo že spremljali, ob uradnem odprtju je novembra lani navdušila mlada doktorica veterinarske medicine in podjetnica Jana Gams, ko je razlagala o hitrem razvoju in realizaciji dolgoletnih idej.

Doktorici veterinarske medicine Jana Gams in Eva Čepin si želita še več sodelovanja med veterinarji in fizioterapevti psov.
Anja Troha

Korošci jih še spoznavajo

Dodobra se je podjetje že usidralo v regiji, nam je s ponosom razlagala Gamsova pretekli teden, ko so v okviru Ravenskih dni vrata svojega centra odprli za vse, ki bi jih njihovo delovanje utegnilo zanimati. "Podporo regije s poslovnega vidika smo imeli že od začetka, od RRA pa tudi od občine. Kar se tiče strank, pa nas tudi vedno bolj sprejemajo," je povedala. Dodala je, da večji delež sicer prihaja z drugih koncev Slovenije in iz tujine, a se tudi Korošci vedno bolj zavedajo, da delajo dobro. "Spoznavajo to, za kar prej mogoče niso niti vedeli, da obstaja," je zadovoljna Korošica, ki se nadalje izobražuje v programu CCRP (Certified Canine Rehabilitation Practitioner) pod okriljem univerze v Tennesseeju v ZDA.

Podvodna steza, pripomoček za hidroterapijo, je srce centra.
Anja Troha

Z veterinarji učinkoviteje

Strokovna sodelavka, doktorica veterinarske medicine Eva Čepin, Gamsova in njen mož Primož, ki skrbi za administrativni del, zdaj tvorijo ekipo, ki stopa po skrbno zastavljeni poti in stremi k napredku na različnih ravneh. Ne samo pridobiti stranke, ki prihajajo tudi iz Avstrije, pripeljejo se še iz Italije in Hrvaške, in se tako usmeriti še preko slovenskih meja, ampak dobro sodelovati z vsemi akterji v procesu obravnave pacientov.
Danes Čepinova zadovoljno predstavlja primer sodelovanja, ki bi sicer moralo biti samoumevno: "Zelo dobro sodelujemo s slovenjgraško veterino. Po operacijah ali kakšnih specifičnih poškodbah nam pošiljajo paciente, prav tako pa tudi mi njim, ko se pojavi potreba po rentgenu ali določenih zdravilih."

Mladi Francozinji, študentki veterine, na praksi v podjetju Dogs4motion
Žana Vertačnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta