horoskop

05.11.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ne dopustite, da bi temni oblaki na nebu odločilno vplivali na vaše življenje. Sami si naredite dneve lepe. Zdaj imate vse možnosti. Uživajte in odprite srce za druge. Ne zapravljajte preveč.

Tisti, ki so vam najbližji, imajo radi pozornost, ne pa pretiravanja. Dovolj bo, da iz službe domov prinesete dobro voljo in bodo vsi okoli vas zadovoljni, še zlasti pa partner, na katerega pogosto pozabljate.

Pri hrani bodite zmerni, posebej sladko lahko škoduje. Izkoristite vsak sončni žarek. Toplo vam bo pri duši. V službi naj bi do konca leta končali projekte, ki bi jih morali drugi. To vas jezi, a drugače pač ne gre.

Šefu povejte svoje mnenje, naj se ve, da znate in da niste naivni. Čeprav so dnevi vse krajši, se večkrat odpravite na sprehod. V naravi zadihajte s polnimi pljuči in napasite si oči, ustavite se in poglejte, česar do zdaj niste opazili.

Čudili se boste, kaj vse se je v vašem okolju spremenilo. Preveč samokritični ste. Ljudje okoli vas so res vredni spoštovanja, nikakor pa ne strahospoštovanja. Novembra boste za nekaj dni gotovo pozabili na skrbi.

Te dni stavite predvsem na svoj šarm, z njim lahko iztržite največ. Na moč argumentov pa raje kar pozabite. Sodelavka vam pripravlja presenečenje, ki pa vam ne bo preveč všeč. Pa saj znate tudi to prenesti.

Stopite korak ali dva nazaj in napetost na delovnem mestu bo popustila. Nehajte se šopiriti in dovolite, da imajo ljudje drugačno mnenje od vas. Tokrat se bo izkazalo, da imajo drugi bolj prav.

Na zunaj kažete skladno podobo, na znotraj pa vas razjeda nervoza. Poskušajte se čim bolj sprostiti in ne nalagajte si preveč obveznosti. Če bo potrebno, vzemite tudi kakšno zeliščno pomirjevalo.

Že kmalu se bo izkazalo, da je bila vaša odločitev, ki ste jo stežka sprejeli, pravilna, zato se nehajte žreti. Saj veste, vse v življenju se nam zgodi z namenom - in na koncu je vse tako, kot mora biti.

Vaš bližnji bo kmalu imel rojstni dan, vi pa še nimate nobenega darila. Vedite, da je dajanje daril talent, saj moramo vedeti, kaj si oseba želi, kje to dobiti, darilo pa je treba podariti lepo in z ljubeznijo.

Govorica objema je najstarejša govorica na svetu; ljudje so jo uporabljali še pred besedami. Jezik objema uporabljajte pogosto. Vaši najbližji vam bodo hvaležni.

Potrpežljivost se vam bo obrestovala, s kakšno posebno visoko nagrado pa vam ni treba računati. Veliko stvari v službi je ostalo nedorečenih. Pazite, da vas ne ujamejo na laži.

 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta