Iz Masterchefa izpadla akutno nepriljubljena Natalija in komentarji so kruti: "Juhu, na to se pije!"

D.Ži
11.06.2021 00:00
Preprosti ričet je iz tekmovanja odnesel najbolj brezkompromisno borbeno tekmovalko, ki se je s svojo brutalno tekmovalnostjo gledalcem in sotekmovalcem očitno zelo zamerila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/pro Plus

Nikoli ne bi pomislili, da bo tako preprosta jed iz tekmovanja odpeljala eno najbolj borbenih, tekmovalnih in brutalno ambicioznih tekmovalk aktualne sezone šova MasterChef Slovenija. Sumimo, da Natalija Palačković ričeta še dolgo ne bo pripravljala. Finale se bliža in bil je čas za popravni izpit. Tekmovalci so morali še enkrat pripraviti jed, s katero so tekom sezone sodnike najbolj razočarali in pred Natalijo je spet bila dekonstrukcija ričeta. Kuharsko spretna Gorenjka je s svojimi krožniki navduševala iz oddaje v oddajo. S tem, da je zaradi brezkompromisne tekmovalnosti in popolne odsotnosti empatije postala z naskokom najbolj nepriljubljena tekmovalka, se ni prav veliko obremenjevala. Tudi zaradi očitkov, da sodnikom prodaja polresnične čustvene zgodbe iz svojega zasebnega življenja in da sotekmovalcem krade ideje, ni tratila energije. "Kreacija ni kopiranje tujih krožnikov. Dobro razmisli, kaj delaš,” jo je opozoril sodnik Luka Jezeršek

Nocoj je kuhinjo zapustila Natalija. Kdo bo vstopil v finale izveste jutri na POP TV, lahko pa že danes na @voyo_slovenija.

Objavil/a MasterChef Slovenija dne Četrtek, 10. junij 2021

Natalijin drugi poskus dekonstrukcije ričeta je spet gladko spodletel. "Tole po izgledu ne prinaša nič dobrega,” je njen krožnik pokomentiral Karim Merdjadi.  Luka je po okušanju povedal, da ni zadovoljen. Dodal je, da je bila njena prva dekonstrukcija lepša. Za Karima je bila omaka preveč intenzivna, Nataliji pa je postajalo nerodno: “Če bi se lahko, bi se takrat pogreznila dva metra globoko.” Luka je razočarano dodal: “Svoje napake nisi popravila.”

Slovo, čeprav zaradi preteklih kuharskih presežkov nekoliko neupravičeno, je bilo neizbežno. Poraz  je sprejela težko, a dejala, da ji je tekmovanje odprlo marsikatera vrata in da bo sledila svojim željam in ciljem. Bine Volčič je dodal: “Mi vemo, da bomo še slišali o tebi, in to v kulinaričnem svetu.” Natalija je še povedala, da je zrasla, da je veliko pridobila, da je spoznala samo sebe in je zelo ponosna nase. 

Borbene Natalije v oddaji ni več, tekmovalci so si oddahnili, ker je izpadla velika konkurentka, na družbenih omrežjih pa ob njenem porazu vlada vzdušje, ki spominja na tisto, ko je v filmu Čarovnik iz Oza na čarovnico padla hiša. Splošno rajanje. "Juhu, na to se pije. Mi bomo kakšnih petkrat prevrteli nazaj in ponovno gledali iz samega užitka," na uradni Facebook strani oddaje piše ena od komentatork. "Aleluja, končno. Naslednja pa je upam, da Kimi, ki s svojim vzvišenim odnosom nič kaj dosti ne zaostaja za njo," dodaja drugi komentator. "Hvala Bogu. Tako pokvarjene punce še nisem srečala. Vsi smo imeli težko otroštvo, a to ne pomeni, da moraš biti pokvarjen v dno duše", "Vedno je bila vzvišena, samozavestna, polna sebe, ko je vedela, da gre naprej. Včeraj je bila pa pohlevna, majhna, gledala kot mali kužek. Zdaj se, vidi kako so se drugi počutili, ko se jim je smejala in privoščila poraz" in "Ale, bog me je uslišal, da gre domov, ona bi že mogla iti 4 oddaje nazaj. Ampak vsaj pravljic ne bo več, teh njenih glupih komentarjev, ki niso meli smisla" je le nekaj navdušenih komentarjev ob Natalijinem slovesu. V tekmovanju ostajajo Žiga, Bruno, Maša in Kimi, očitno naslednja na seznamu tekmovalcev, ki bi jih gledalci zaradi nepriljubljenosti radi poslali domov. A MasterChef tekmovanje v simpatičnosti pač ni. Pred tekmovalci je polfinalna oddaja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta