(FOTO) Samozavestno! Lepa slovenska igralka je pozirala kar zgoraj brez

D.Ži
06.04.2021 09:15
Vesna Ponorac namesto gorskih, zdaj na Instagramu živi svoje manekenske sanje. In to z zelo malo tekstila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandi Fišer

Prej ali slej se igralka znajde v situaciji, ko mora na odru ali pred kamero pokazati nekaj gole kože. No, čedna Vesna Ponorac, ki se je še dobro spomnimo iz serije Gorske sanje, je to naredila kar na Instagramu. Za igralske ambicije v pandemičnih časih prav veliko priložnosti ni, ni pa skrivnost, da se Vesna že nekaj časa spogleduje tudi z modelingom.

Ko so Gorske sanje zaradi mlačnega odziva gledalcev zgrmele v globel, se je vrgla v študij na ekonomski fakulteti in ob tem delala kot zobna asistentka. Želja po poziranju pa je v njej tlela že dolgo. Zaradi družbenih omrežij lahko svoje manekenske sanje zdaj uresniči zlahka. Tokrat je posnela nekaj umetniških fotografij, na katerih jo vidimo tudi zgoraj brez.

Na eni od fotografij pa jo v elegantni različici vidimo tudi z Žanom Milosavljevićem, ki je osvojil zadnjo sezono slovenskega MasterChefa in v poziranju očitno prav tako uživa. Pa še dobro mu gre od rok. Fotografije z eterično zapeljivo Vesno je posnel Domen Jančič. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta