(VIDEO) Tekmovalec Masterchefa je po oddaji nepričakovano razkril zelo sladko skrivnost

D.Ži
21.05.2021 10:30
Priljubljeni Bruno Šulman je s svojimi spletnimi sledilci delil recept, kako narediti sladico, ki jo je navdihnil znan koktajl.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus/ Ana Gregorič

Medtem ko je na TV Slovenija razgrajala Evrovizija, so se na Pop TV zavili v mične disko ritme, ki so tokrat odzvanjali kar v Masterchefu. Tema tokratnega izziva je namreč bila disko zabava, pred tekmovalci pa zelo izvirna naloga. Morali so ustvarjati jedi, ki so jih navdihnili znani koktajli.

Moške so ločili od žensk in tako ustvarili bitko med spoloma. Ponovno je zablestel eden tistih tekmovalcev, ki najbolj opazno napredujejo, rastejo in obetajo. 21-letni Bruno Šulman je v Pina Coladi našel zelo dober navdih, celo takšen, da ga je sodnik Karim Merdjadi razglasil za pravega doktorja. Bruno je v žep pospravil deset točk in z moškimi sotekmovalci odkorakal na balkon. 

Da ima disko še vedno v krvi, je pokazal na Instagramu, kjer je objavil video, v katerem s sotekmovalcem Žigo Gabrovcem razkrije, kako pripraviti Disco Mojito sladico, torej še eno poslastico, ki jo je navdihnil drugi znani koktajl. Izziv je tako zdaj na strani njegovih oboževalcev, ki bodo slasten recept zagotovo poskusili posnemati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta