(VIDEO) Fitnes trenerka pokazala, kako je videti v 9. mesecu nosečnosti z dvojčkoma in ljudje so šokirani

D.Ži
04.06.2024 11:03

V simpatičnem skeču je čedna trenerka s svojim zelo zaobljenim trebuhom presenetila moškega, ki je k njej pristopil s hrbtne strani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Fitnes trenerka Maria Smirnova, ki je zelo priljubljena na družbenih omrežjih, redno obiskuje fitnes tudi v obdobju visoke nosečnosti. Kot je razkrila, je trenutno noseča že devet mesecev in pričakuje dvojčka.

Njen nedavni telovadni skeč je zbral več kot tri milijone ogledov na TikToku in postal viralen. V telovadnici Marii od zadaj pristopi moški in ji reče: "Ali pogosto prihajaš sem?" S hrbtne strani je sicer nemogoče razbrati, da je Maria noseča.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them                  #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound - Maria

Nato se je kondicijska trenerka obrnila in pokazala zares obilen nosečniški trebuh, moški pa je nato odšel. Njen nosečniški trebuh je zelo presenetil tudi njene spletne sledilce, mnogi pišejo, da so bili kar malce šokirani, ker v začetku skeča niso pričakovali, da je noseča že tako zelo. 

"Nisem bila pripravljena na to", "Nikoli ne bi uganila", "Ko bi le med nosečnostjo izgledala tako od zadaj", "Nosečnost ti paše", "Uau, to pa je bilo presenečenje", "Zakaj od zadaj ne izgledaš noseča?", "Nekoč so mi govorili, da od zadaj ne izgledam noseča, takrat nisem razumela, zdaj pa razumem", so nekatere komentarji.

@mashaspeaches 9 months of baby building 💪🏼 #twinpregnancy #gymmotivation ♬ original sound - Michelle Erimakonosine

Pred kratkim je Maria objavila tudi videoposnetek, v katerem prikazuje, kako je bila videti pred nosečnostjo in kako je videti zdaj, v devetem mesecu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta