Končno je uspelo! Zelo znan slovenski par pričakuje prvega otroka, veselo novico sta sporočila na zelo posebnem kraju

D.Ži
20.05.2024 09:33

Ni bila skrivnost, da se trudita in poskušata, zdaj pa je končno uspelo. Da bosta prvič postala starša, sta v Slovenijo sporočila z naravnost sanjske počitniške destinacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ko si nekaj res močno želiš, se želja včasih uresniči. In želela sta si zelo dolgo. Indira Ekić, lepa spletna vplivnica in mojstrica ličenja, in njen Matic Kolenc bosta postala starša. Indira, ki jo je širša javnost spoznala v Planetovem šovu The Biggest Loser, kjer je izgubila več deset kilogramov, in znan osebni trener sta zmagala v oddaji Super par na Pop TV in že takrat sta namigovala, da razmišljata o naraščaju. Da ta zdaj res prihaja, sta spletnim sledilcem razkrila kar preko Instagrama, kjer sta objavila video posnetek, v katerem sta potrdila, da sta sredi veselega pričakovanja.

"Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava. Midva sva pripravljena. Jaooo to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je zapisala Indira in pokazala svoj nosečniški trebušček. Trenutno uživata na rajskem Baliju.

Njuna ljubezenska zgodba se je začela v času snemanja šova The Biggest Loser, v katerem je Indira zelo iskreno razkrila, da jo je bivši fant pustil, ker se je zredila.

Matic je kot trener del ekipe šova delal v ozadju. Januarja letos sta se nameravala poročiti, a sta poroko nato prestavila. Kdo ve, morda pa se s prstani vrneta prav z Balija. Ob lepi novici o nosečnosti jima seveda čestitamo! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta