(FOTO) Indira Ekić spregovorila o spodletelem in zelo bolečem lepotnem posegu

D.Ži
05.05.2021 09:30
Lepa Ptujčanka si je želela bolj polnih ustnic, a vse ni šlo po načrtih in pričakovanjih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blaž Vatovec/Planet TV

Nemogoče je ne imeti rad Indiro Ekić. Lepa Ptujčanka je s svojo življenjsko zgodbo navdih mnogim. Spoznali smo jo v šovu The Biggest Loser na Planet TV, kjer je vidno prizadeta priznala, da jo je fant pustil zato, ker mu ni bil všeč njen videz. Garala je in garala, oklestila svojo postavo tako zelo, da bi danes lahko pozirala za katero koli modno revijo, ter preobrazbo zapustila tudi kot osebnostno bolj močna ženska. Te dni je prava uspešnica njen spletni materclass, v katerem mojstrica ličenja predava o skrivnostih lepotičenja, povsem iskreno pa Indira govori tudi o lastni lepoti.

Ne skriva, da si je dala polepšati nos, omislila pa si je še en lepotni popravek. Kot je razkrila v storyju, pri slednjem ni vse šlo po načrtih in pričakovanjih. 

Želela si je bolj polnih ustnic, a se grdo opekla. Povečali so ji jih s pomočjo hialuronske kisline, ki sicer velja za priljubljeno polnilo, a se je ta kmalu začela razlivati čez rob njene zgornje ustnice, naredile so se tudi zelo boleče grudice. Potreben je bil popravek, ki je prav tako neizmerno bolel.

Slaba izkušnja je od polnil sicer ni odvrnila. Danes je s svojimi ustnicami končno zadovoljna in dodaja, da niso videti prav nič popravljeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta