(FOTO) Eden najbolj vročih slovenskih parov: Indira Ekić s fantom pozirala na plaži in zakurila Instagram

23.09.2021 08:38
Atraktivna Ptujčanka se s svojim dragim predaja poletnemu vzdušju v Grčiji. Njeni spletni sledilci so navdušeni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nikoli se ne naveličamo ljubke Indire Ekić. Čedna in vedno nasmejana mojstrica ličenja, nekdanja kandidatka šova The biggest loser na Planet TV je ena najbolj simpatičnih slovenskih uporabnic Instagrama, kjer ji sledi več kot 66 tisoč ljudi. Za svoje oboževalce na družbenih omrežjih tudi zelo skrbi, saj jih redno razvaja z atraktivnimi fotografijami. Tokrat nas je lepa Ptujčanka s fantom Maticem popeljala v sončno Grčijo, kjer sta si na Lefkadi privoščila nekaj sončnega oddiha.

Medtem ko njune rojake doma zebe, se zaljubljenca predajata sredozemski pravljici in pozirata kot za stavo. Uživata v lepem vremenu, dobri hrani in pijači, Indira sporoča, da je na najboljšem dopustu do zdaj. Pravi, da je tam našla grške Karibe. 

"Vsakič ob pogledu na smaragdno morje ostaneva brez besed. Vsak dan rečeva, da to je najlepša plaža in spet naslednji dan prideva na še lepšo. Strinjava se oba! Daleč najboljši dopust do zdaj," sporoča v domovino in pošilja nekaj zelo atraktivnih fotografij. Res sta par, na katerem si človek spočije oči. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta