Uspešno ste poslali podatke in sodelujete v žrebu za nagrado.
Z glasovanjem sodelujete v žrebanju za nagrado.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI IN OSVOJITE VSTOPNICE ZA BOB LETA

Vabimo vas, da se preizkusite v nagradni igri, ki jo v sklopu izbora boba leta skupaj prirejata časnik Večer in Zavarovalnica Sava.

Z malo truda lahko osvojite vstopnice za prireditev BOB LETA. Kliknite na ime avtorja in ga povlecite k njegovi zmagoviti izjavi za bob leta. Ko boste pravilno povezali vse avtorje in izjave, boste na zaslonu videli celotno fotografijo in boste lahko sodelovali v žrebanju za nagrade. Tedensko bomo podelil 3-krat po 2 vstopnici za letošnjo prireditev BOB LETA. Eden najbolj atraktivnih mariborskih dogodkov je prvič v 24-letni zgodovini dostopen vsakomur, saj so vstopnice v prosti prodaji.

Se vam zdi naloga pretežka? Pomoč poiščite na spletni strani BOB LETA ali upoštevajte namige, ki so navedeni pod izjavami.

Želimo vam uspešno reševanje!

Peter Boštjančič

Milan Kotnik

Ivan Lorenčič

Maksimiljan Klančnik

"Nekdo, ki zasluži 20 tisoč evrov, težko razume, kako se počuti nekdo, ki nima za kruh."
M. K.
Maksimiljan Klančnik
"Država je pogosto bolj gluha od nas gluhih."
M. K.
Milan Kotnik
"V življenju lahko uspeš samo takrat, ko si upaš, včasih je treba tudi malo tvegati. Če nič ne tvegaš, največ tvegaš, ker ostaneš tam, kjer si."
I. L.
Ivan Lorenčič
"Blaginja ni to, da imam jahto pa mercedesa pa račun na Cipru. Blaginja je, da ima človek delo, svoj ponos, svojo držo."
P. B.
Peter Boštjančič
Zavarovalnica Sava.
Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?