Velika posteljna raziskava: Kako in kolikokrat najraje to počnemo

D.Ži
29.01.2019 09:47

Manj kot odstotek vprašanih trdi, da še nikoli ni doživel vrhunca ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Medtem ko so nekateri izbirali svoje najbolj seksi instagramovske utrinke minulega leta, je ekipa portala Lelo zbirala podatke o seksi navadah svojih obiskovalcev. Njihova globalna anketa o spolnem zadovoljstvu je zajela več kot 10.000 ljudi in odkrila nekaj zanimivih posteljnih podrobnosti.
Če govorimo o količini seksa, vodi starostna skupina 31-40, za njimi je skupina 25-30. Glede na povprečno število spolnih partnerjev vodijo prebivalci Švice, Brazilije in Grčije, ki jih tekom življenja izkusijo med 15 in 20. Američani, Italijani, Španci so navedli največ tri partnerje, Angleži in Hrvati pa 4 do 8. Globalno gledano ljudje v povprečju spimo z 10 do 20 ljudmi. 
Najbolj priljubljen položaj ostaja pasji, ki so mu namenili kar 50,41 odstotka glasov, na drugem mestu je položaj kavbojke s 38,24 odstotka in klasičen misijonarski položaj s 34,66 odstotka. Položaj 69 je všeč le 17,69 odstotka vprašanih.
Okoli 30 odstotkov vprašanih je svoje spolno življenje ocenilo pozitivno, kar 18,57 odstotka je potarnalo, da njihovo spolno življenje ne obstaja. Okoli 5 odstotkov jih trdi, da je njihovo spolno življenje fantastično. 
Dobrih 20 odstotkov vprašanih meni, da je največji ubijalec intimne atmosfere mobilni telefon. Skoraj 70 odstotkov vprašanih je v življenju že kupilo spolno igračko. 59,20 odstotka vprašanih je izjavilo, da masturbirajo večkrat na teden, 12,37 odstotka pa celo večkrat na dan.
59,26 odstotka vprašanih orgazem doživi nekajkrat tedensko, 18,23 odstotka enkrat tedensko, 12,43 odstotka srečnežev pa večkrat na dan. Manj kot odstotek orgazma še nikoli ni doživel. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta