(FOTO) Ni več razloga za prehlad: Tukaj so prikupni mini šali za gležnje

D.Ži
12.12.2019 09:24

Zakaj bi se pozimi mučili s hlačami, ki zakrivajo najbolj trendovski del telesa, ko pa je tukaj nova vroča modna pogruntavščina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dolga leta so se kopja decembra lomila na nogavicah. Mnogi jih v času praznikov podarjajo, ker nimajo boljše ideje. Nekateri so jih celo veseli, drugi pa se ob njih le vljudno zahvalijo, diskretno zavijejo z očmi in jih nato pospravijo v predal k nogavicam prejšnjih božičev. A modna industrija nikoli ne spi, in če kdaj, je letos na področju nožne mode naredila velik korak naprej. Prav mogoče je, da je na pohodu nov trend.
Tukaj so miniaturni pleteni šali za gležnje, ki so povsem v duhu trenda oprijetih hlačnic in nizkih čevljev, ki jih dopolnjujejo razgaljeni gležnji. Videvali smo jih vso pomlad in poletje, najbolj zagrizeni modni mački pa se jim ne nameravajo odpovedati niti pri temperaturah pod lediščem. Ker je nositi hlače, ki segajo do roba čevljev, za nekatere pač mučno. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Brqr6VCg8HC/{/instagram}
Prve mini šale so opazili v svetovni prestolnici pret-a-porter mode, italijanskem Milanu, o nenavadni novi pogruntavščini je prva poročala lokalna modna revija Lercio. Ni še povsem jasno, ali je potrebno kupiti šale, ki so bili spleteni posebej za gležnje, ali pa je dovolj, če si okoli njih zavežemo le otroški šal. A moda je vedno na strani pogumnih avanturistov.  Bojda se mini šali odlično ujemajo s pletenimi puloverji, ležernimi bundami in nekoliko bolj sproščenimi plašči, čeprav so jih opazili tudi že v kombinaciji s povsem resno poslovno obleko. Le kdo ne bi sklenil pogodbe s tako modno osveščenim človekom?
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4--a99BTuq/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5qtQHSIjAA/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bs7GnzUARA6/{/instagram}
 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta