Mali junaki osvojili svet

NR
26.01.2020 05:02

Slovensko start-up podjetje Hooray Studios je lani ustvarilo 27 milijonov evrov prihodkov. Ne samo personalizirane knjige za otroke, tudi take za vso družino.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mic Melanšek in Rado Daradan, nikoli povsem resna ustanovitelja Malih junakov, na pikniku s svojo ekipo
Hooray Heroes

Mali junaki osvajajo svet, smo pred natanko letom dni zapisali na naslovnici Večera v nedeljo: "Slovensko start-up podjetje Hooray Studios je s prodajo knjig za otroke, vsaka je unikat, uspelo v tujini. Leta 2018 so dobili 500 tisoč naročil, največ ameriških. Zamisel se je rodila v pogovoru prijateljev Mica Melanška in Rada Daradana. Še pred dvema letoma je v pisarnah podjetja Hooray Studios v Ljubljani, kjer ustvarjajo Male junake, delalo deset ljudi, zdaj jih je več kot sto. Zgodba uspešnega start-up podjetja je še posebno zanimiva, ker je iz knjižnega založništva, kjer velika večina tarna, da ni perspektive in dobičkov. Vsaka njihova knjiga je unikatna in narejena po željah kupca."
Leto 2019 sta zaznamovala močna marketinška strategija na eni strani in intenziven razvoj sistemskih in produktnih rešitev na drugi. Oboje je podjetju Hooray Studios in njegovim podružnicam v ZDA in Veliki Britaniji v preteklem letu zagotovilo več kot 27 milijonov evrov prihodkov, s čimer so več kot podvojili dobiček iz leta 2018. Podjetje Hooray Studios (pri nas znano pod imenom Mali junaki) je lani prodalo milijonto knjigo, odprlo novo podružnico v Veliki Britaniji in na več kot tisoč kvadratnih metrov prostorov v središču Ljubljane sodeluje že z več kot 140 kreativnimi posamezniki.

Zmagovito ekipo sestavljajo kreativni posamezniki.
Hooray Heroes
Zgodba za Tineta in Ano
Bojan Tomažič

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta