(FOTO) Zvezdniki v karanteni: Eni blestijo, drugi venijo

Denis Živčec Denis Živčec
23.04.2020 16:58

Ena od nenavadnih reči, ki sta jih je prinesla pandemija koronavirusa in z njo povezana karantena, je neprijetno soočenje s tem, da se nekateri nekoč najbolj seksapilni ljudje na svetu ne starajo prav dobro. No, v prvi vrsti je pomembno to, da so zdravi, a zdi se, da bi lahko zase skrbeli bolje. Ker jih imamo radi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako običajna sta v svojem novem življenju videti princ Harry in vojvodinja Meghan. Te dni v Los Angelesu pomagata dostavljati hrano tistim, ki jih koronavirus najbolj ogroža.
Profimedia

Sivolas razmrščen in sključen starček je zadnjič sedel na skali in poskušal narediti nekaj selfjev. Niti v stotih letih ne bi uganili, da je pred nami bil šele 66-letni Pierce Brosnan, nekdanji James Bond. Leta zakonske nesreče in alkoholizma so pustila sledi tudi na obrazu Brada Pitta. Vse njegove bivše so še vedno videti kot totalne rakete, on pa jih pri svojih 56-ih te dni kaže vsaj kakšno desetletje več. Škoda, a upamo, da je po novem vsaj nekoliko bolj srečen. Skrajno težko je te dni prepoznati tudi princa Harryja in vojvodinjo Meghan. Idejo o svojem novem "povsem običajnem" življenju v Los Angelesu sta vzela resno. Te dni v kavbojkah in zaščitnih maskah naokoli razvažata hrano tistim, ki jih virus najbolj ogroža. Gre za akcijo humanitarne organizacije Angel Food. No, kasneje sta se vendarle vrnila v svojo povsem običajno megalomansko vilo. Hude muke je bilo zadnjič opaziti na obrazu igralke in manekenke Mile Jovovich, ki mora po novem vsako jutro zelo nejevoljna sprehajati svoje pse. Pasjo varuško je namreč odnesla karantena. Kako preživlja čas samoizolacije, pa je razkril Dominic Cooper, sicer Sky iz filmske uspešnice Mamma mia!, ki ni kupil ne moke ne kvasa, je pa pustil kar nekaj denarja v lokalni prodajalni vina. Poglejmo, kako so zvezde preživele še en teden brez družabnih dogodkov.

Zgoraj brez. Nenaličena. Kylie Jenner, najmlajša milijarderka na svetu, sicer pa ena od sester razvpitega estradnega klana Kardashian-Jenner, te dni uživa v naravnem videzu.
Profimedia
Tako ljubko so zdravstvenim delavcem ob 18. uri zaploskali princ George, princ Louis in princesa Charlotte, trije otroci princa Williama in vojvodinje Kate.
Profimedia
Kdo pa je ta ostareli gospod? Najbrž niti v stotih letih ne bi uganili, da pravkar gledate Piercea Brosnana, nekdanjega Bonda, ki v naravi dela selfi. Star je sicer šele 66 let.
Profimedia
Malo naprej, pa malo nazaj, kot bi ne opazila paparaca za drevesom. Katie Price te dni v parku zelo zapeljivo telovadi.
Profimedia
Očarljiv gospodič! Eva Longoria, zvezdnica serije Razočarane gospodinje, je na splet poslala ljubko fotografijo svojega sina Santiaga.
Profimedia
Caitlyn Jenner, nekoč Bruce Jenner, oče in očim v družini Kardashian-Jenner, je obožavalcem pokazala, kako je videti brez ličil.
Profimedia
Nekateri pa niso pekli z drožmi. Sam Asghari, fant pop princeske Britney Spears, je tudi sredi karantene v vrhunski formi.
Profimedia
Kuku! Tako je iz svoje luksuzne vile na plano pokukal Brad Pitt in preveril, kakšno je vreme.
Profimedia
Zato je pomembno vedno nositi sveže spodnje perilo. Paige Woolen, priljubljena manekenka, se te dni okoli svoje hiše sprehaja povsem nezapeta.
Profimedia
Sodeč po iztegnjenem sredincu, je moral Keanu Reeves fotografa, ki ga je prestregel med vožnjo z motorjem, res biti iskreno vesel.
Profimedia
Kupil samo najnujnejše. Dominic Cooper, zvezdnik filmov Mamma mia!, se je oglasil v londonski prodajalni vina.
Profimedia
Izrazito zdolgočasena in nerazpoložena Milla Jovovich je okoli hiše sprehodila svoje krdelo psov in pri tem najbrž razmišljala o časih, ko je še imela pasjo varuško.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta