(FOTO) Hude potrebe: Atraktivna voditeljica se boji, da bo do konca karantene spet postala devica

D.Ži
23.04.2020 11:50

Čas samoizolacije priljubljeni televizijki preprečuje, da bi se lahko do obisti izživela s svojim fantom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena britanska televizijska voditeljica Ulrika Jonsson se boji, da bo do konca karantene spet devica. 52-letnica se trenutno s svojimi tremi otroki nahaja v izolaciji. Ob njej so 19-letna Bo, 15-letna Marta in 11-letni Malcolm. Ker ne more biti s svojim novim fantom, je javno potarnala, kako zelo pogreša seks. Znana Švedinja se je lani ločila od svojega tretjega moža Briana Moneta, bojda prav zato, ker v njunem zakonu ni bilo seksa. Verjela je, da bo svojo nepotešenost rešila z novim fantom, a ji je načrte prekrižala pandemija koronavirusa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-ywYOuHgTR/{/instagram}
O svojem življenju brez seksa se je razpisala v kolumni v reviji Best. "Trajalo je nekaj časa, da sem zagnala svoj notranji seksmotor, a zdaj mi je koronavirus vzel gorivo in me zaprl v izolirano garažo sredi ničesar," se je slikovito izrazila. "Jasno mi je, da boste rekli, da pomanjkanje intimnosti in nežnosti v tem času ni na vrhu sezama težav, in razumem vas. A trajalo je zelo dolgo, da sem preprogramirala svoj um tako, da se je prebudil in začel razmišljati o nežnostih. Zdaj moram izvajati obraten postopek," je dodala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-knDzgHMz_/{/instagram}
"Po eni strani razmišljam, kako bi bilo, če bi spet šla na zmenek, po drugi strani pa se bojim, da bom do konca karantene spet devica," je še napisala.  Razkrila je, da se sicer ima z novim tipom zelo lepo in da je njun prvi seks bil odličen.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-RK4BbnG2q/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8LE7AFn7CH/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta