(FOTO) Vredna sta pol milijarde funtov, pa čeprav David ni smešen, Victoria pa se nikoli ne smeji

Sanja Verovnik Sanja Verovnik
24.07.2022 04:45

Kljub vzponom in padcem v zakonu sta David in Victoria Beckham, ki sta nedavno praznovala 23. obletnico poroke, uspešen in vsem dobro znan par, ki zna predvsem dobro obračati denar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David in Victoria Beckham kljub težavam in govoricam vztrajata v zakonu že 23 let. Letošnjo obletnico sta najprej proslavila v Benetkah, nakar sta se s privatnim letalom odpravila na jug Hrvaške.
Profimedia

V začetku meseca je minilo 23 let, odkar sta si danes 48-letna Victoria in leto mlajši David Beckham izmenjala poročne zaobljube v gotskem gradu Luttrelstown na Irskem, ki je bil zgrajen v srednjem veku. Četrtega julija 1999 je Victoria Adams, bolj znana kot Posh Spice, postala gospa Beckham, usodni da je izrekla takrat enemu najuspešnejših nogometašev vseh časov, poročne slovesnosti pa so se udeležili družina in številni prijatelji.

Victoria Beckham je na dan obletnice na družabnem omrežju objavila skupno fotografijo in zapisala: "Pravijo, da ni smešen, pravijo, da se nikoli ne nasmejim, rekli so, da ne bova zdržala ... Danes praznujeva 23. obletnico poroke. David, ti si moje vse, tako zelo te ljubim!"

Ona je uspešna modna kreatorka, on pa eden najbolj plačanih nekdanjih nogometašev na svetu, ki je danes prav tako kot soproga prisoten v svetu mode in kozmetike.
Profimedia

S tem je ponovno utišala govorice, da v njuni zvezi ni vse tako, kot bi moralo biti. Slavna zakonca sta obletnico poroke nato slavila pri naših južnih sosedih blizu Dubrovnika na otoku Lopudu - v luksuzni vili Lopud, ki je v lasti nekdanje žene Karla von Habsburga, Francesce Thyssen - Bornemisza, sicer zbirateljice umetnin, ki je iz srednjeveškega frančiškanskega samostana ustvarila butični hotel. Seveda za tiste, ki si bivanje v njem lahko privoščijo, saj cena prenočitve krepko preseže tisočaka, celoten kompleks pa je mogoče najeti za vrtoglavih 10 tisoč evrov na noč.

Všeč mu je bila Posh

Svoji ženi je ob obletnici čestital tudi David, ki so ga mediji kar nekajkrat obtožili skakanja čez plot. Že pred več kot desetimi leti so se pojavile govorice, da je nekdanjo spajsico prevaral s svojo asistentko Rebecco Loos. Pred tremi leti pa so krožile nove govorice, da se par po skoraj 20 letih zakona razhaja. David Beckham naj bi bil imel afero z učiteljico svoje hčerke Harper. To še ni vse, mediji so poročali, da naj bi bila učiteljica celo noseča, nosila naj bi bila njegovega otroka. A kljub težavam v zakonu, zaradi katerih naj bi se bila Victoria celo zdravila zaradi depresije, se je njun zakon obdržal. Na govorice o ločitvi sta se odzvala oba, in to javno. "To je nesmisel," je za Harper's Bazaar UK pred tremi leti izjavila Victoria Beckham. "To je zelo čudno in sramotno zapravljanje časa. To so neresnice na družbenih omrežjih. Ne ločujeva se," pa je zvezdniški par govorice zanikal tudi za The Mirror.

Danes ima Victoria pomembno mesto med modnimi kreatorji in svoje sloge suvereno meša in jih nadgrajuje.
Reuter

Da je svoji ženi po 23 letih skupnega življenja kljub težavam še vedno naklonjen, je David Beckham pokazal tudi s tem, da je na svojem instagram profilu, kjer ima kar 71,6 milijona sledilcev (pred kratkim je vodenje tega računa prepustil ukrajinski zdravnici iz Harkova, da bi se prek njegove osebne platforme pokazalo izjemno delo, ki ga zdravstveni delavci opravljajo med rusko invazijo), delil posnetek televizijskega intervjuja, ki ga je pred leti z njim imel provokativni britanski komik Sacha Baron Cohen. Ta ga je vprašal: "Ali so ti bile všeč Spice Girls?" Na kar je David Beckham odgovoril: "Ne, všeč mi je bila Posh."

Skupaj oblikovala kolekcijo oblačil

Sicer pa sta slavna zakonca, ki so se jima rodili štirje otroci - trije sinovi in hči, ves čas na očeh britanskih paparacev in modnih kritikov. Odkar sta skupaj, sta znana tudi po drznih modnih odločitvah, ki pa jih je na začetku njune ljubezenske zgodbe, kot se je pokazalo kasneje, v resnici sprejemala Victoria sama. Medtem ko je bila ona označena za eno najelegantnejših in modno ozaveščenih zvezdnic in je za posebne zasluge v modnem svetu prejela medaljo Britanskega viteškega reda, so modni kritiki Davidu pripeli status enega najslabše oblečenih moških na Otoku. Ker nekdanji nogometaš, ki mu je Buckinghamska palača leta 2003 prav tako podelila medaljo viteškega reda, da veliko na to, kaj javnost misli o njem, je v intervjujih vso krivdo za ponesrečene modne kombinacije pripisal ženi. Še več, izjavil je, da mu njene modne kombinacije niso bile vedno pogodu in se je zato nerad udeleževal različnih dogodkov.

Denarja zakoncema Beckham ne manjka: David se lahko pohvali tudi z raznovrstnim voznim parkom, kjer ima posebno mesto Porsche 911.
Profimedia

Od takrat je močno spremenil svoj stil oblačenja, čemur pa žena ni nasprotovala. Še več, ko je opazila, da se mož spreminja v modno ikono, ga je leta 2011 povabila, da skupaj oblikujeta novo moško linijo oblačil - od klasičnih vsakodnevnih oblek do elegantnejših. Takrat je tudi priznala, da ima njen mož odličen čut za modo.

Bogatejši od kraljice

Medtem ko si je Victoria Beckham (ki je sicer obsedena s svojo vitkostjo in je že ničkolikokrat priznala, da že 25 let vsak dan je isti obrok - file ribe na žaru in poparjeno zelenjavo) izborila pomembno mesto med modnimi kreatorji in svoje sloge suvereno meša in jih nadgrajuje (obožuje androgene kroje in močne barve, ki jih rada kombinira z večno črno), se je David, odkar se je poslovil od profesionalnega nogometa, med drugim usmeril v lastno znamko viskija in dišave. Ima tudi svojo linijo pri H&M in pozira za Belstaff.

Idej, kako zaslužiti, jima prav nikoli ne zmanjka.
Reuters

Podjetni so tudi njuni otroci, najstarejši sin Brooklyn je že krasil naslovnico Miss Vogue, Romeo donosno pozira modnim fotografom, oba se lahko pohvalita z milijoni sledilcev na instagramu. Znamka Beckham je po ocenah poznavalcev vredna več kot pol milijarde funtov, to pa poročanju britanskih medijev pomeni, da so Beckhamovi trenutno bogatejši od kraljice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta