(VIDEO) Bilo je zelo divje: Victoria Beckham razkrila, kaj se je dogajalo na Davidovi rojstnodnevni zabavi

D.Ži
04.05.2022 11:26

Ne glede na vse krize, ki so jim jih mediji skozi leta pripisali, se družina slavnega nogometaša očitno še vedno odlično razume.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Victoria Beckham je objavila posnetek s praznovanja 47. rojstnega dne svojega moža, upokojenega nogometaša Davida Beckhama.

Pokazala je, kako sta se David in najmlajši sin Cruz zabavala ob plesu, video pa so si spletni uporabniki ogledali že več kot 3-milijonkrat. V komentarjih se je rojstnodnevnim voščilom pridružilo kar nekaj oboževalcev in prijateljev.

Pred tem je Victoria objavila več fotografij s plaže, na katerih z Davidom pozirata objeta. S tem je želela pokazati, da sta po vseh teh letih in govoricah o zakonskih krizah očitno še vedno zaljubljena. 

"Tako zelo te ljubim, si najboljši mož, ki si ga lahko kdo želi in s tabo se počutim res blagoslovljeno. Ti si zame vse in tako te imama rada. Vse najboljše," je zapisala modna oblikovalka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta