zadnje objavljene

pogledi

več
Paola Subacchi, profesorica mednarodne ekonomije na londonski univerzi Queen Mary Global Policy Institute, Project Syndicate

mnenje

več

Po nošenju oblek iz trgovine, ki je priljubljena tudi pri nas, kupci dobili garje

A.L.
16.03.2023 04:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Reuters

Po poročanju črnogorskega medija Pobjeda je nekaj meščanov Podgorice inšpekciji prijavilo, da so po nošenju oblačil iz trgovine Zara dobili garje. Pojavili naj bi se jim izpuščaji na hrbtu in trebuhu. Direktorica Uprave za inšpekcijske zadeve Ana Vujošević je za omenjeni medij potrdila, da je sanitarna inšpekcija pregledala oblačila v trgovini. "Inšpekcija je prejela prijavo in jo dodelila sanitarni inšpekciji. Ko bo nadzor končan, bomo javnost obvestili o ugotovitvah," je dodala.

Neuradno so primere garij potrdili. Garje se sicer največkrat prenašajo z dolgotrajnejšim neposrednim tesnim telesnim stikom, največkrat z ležanjem v isti postelji. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?