Vojvodinja Meghan o svetovni revščini pridiga v oblačilih za 78.000 evrov in z zasebnim letalom

04.10.2021 10:06
Med ameriškim obiskom sussekškega para smo videli več preoblačenja kot na Broadwayu. In nič kaj okolju prijazen polet.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Harry in Meghan. Modna revija in dvojna morala na kolesih. 
Profimedia

Med svojim obiskom New Yorka je 40-letna vojvodinja Meghan na festivalu Global Citizen, medtem ko je goreče pridigala o pomenu pravičnega dostopa do cepiva in tem, da bi dokončno morali opraviti s svetovno revščino, blestela v oblačilih in modnih dodatkih najvišjega cenovnega razreda. Nekateri menijo, da gre za dvojno moralo in da v opravah za več deset tisoč evrov ruši lastno kredibilnost. 

Za obisk Združenih narodov je Meghan izbrala plašč znamke Max Mara za 3745 evrov, krilo Roland Mouret za 480 evrov, Valextra torbico za 2927 in sončna očala Valentino 157 evrov. 
Profimedia

Kraljevska ubežnica je okoli 3854 evrov drago kreacijo hiše Valentino poparčkala s Cartierjevimi uhani za 14.130 evrov.  

Še bolj bizarno: Med obiskom šole za socialno ogrožene otroke je nosila opravo, vredno 7600 evrov, med drugim si je ogrnila plašč iz kašmirja za 5000 evrov in čevlje kultne prestižne znamke Manolo Blahnik

Global Citizen Live. Meghan je žarela v kreaciji hiše Valentino, Cartierjevih uhanih in s Cartierjevo uro za 10.270 evrov. Dodala je še zapestnico "Love Bracelet" za 5909 evrov. 
Profimedia

Za oprave je porabila kar 78.000 evrov, kar so nekateri pospremili z besedami, da se je med svojo bitko proti revščini preoblekla večkrat, kot se preoblečejo nastopajoči na Broadwayu, piše Daily Mail

Med obiskom šole za socialno ogrožene otroke je Meghan predstavila razkošen plašč iz kašmirja za 5000 evrov, pas za 663 evrov, hlače za 1443 evrov in Manolo čevlje za 497 evrov.  
Profimedia

Veliko teatralnosti je bilo tudi ob koncu štiridnevnega potovanja, saj sta Meghan in Harry, kljub svoji brezpogojni zavezanosti varovanju okolja, odletela z zasebnim letalom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta