Nezaželena: Kraljeva družina skrivaj vesela, da Meghan na pogrebu princa Filipa ni bilo

01.09.2021 09:05
V spremni besedi posodobljene izdaje biografije princa Harryja in vojvodinje Meghan izvemo nekaj novih sočnih podrobnosti o ledenih odnosih v kraljevi družini.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ferrari Press Agency
Harry 1
Ref 12687
01/03/2021
See Ferrari text
Pictures must credit: CBS

Prince Harry has told Oprah Winfrey that he emigrated to LA with Meghan Markle and their son because he feared history repeating itself after the death of his mother Princes Diana, in a teaser trailer.The Duke of Sussex has also admitted it was unbelievably tough leaving the Royal Family.Pregnant Meghan was silent in the 30 dsecond clip, as she sat with her hand gently resting on her baby bump. Harry also says he was relieved to be opening up with Meghan by his side - and said he can't imagine what his mother went through going through this process by herself.It was believed shot in the garden of their $14.5 million USD California mansion.

OPS: Harry and Meghan with Oprah in the brief trailer for the interview to be aired march 7.

Picture supplied by Ferrari,Image: 594255254, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

V času pogreba britanskega princa Filipa se je odtujeni princ Harry aprila prvič po letu dni iz Kalifornije vrnil v London in se tam srečal z družino, s katero je sicer v hudem sporu. Žene Meghan ob njem ni bilo. Tik preden je njegov dedek umrl, je Harry v intervjuju svojo družino izdatno obstreljeval z očitki. Zdaj je v javnost prišla informacija, da so v kraljevi družini v resnici bili zadovoljni, da je Meghan ostala v Montecitu. Tako vsaj trdita pisatelja Omid Scobie in Carolyn Durand v spremni besedi ponatisa posodobljene biografije Finding Freedom, v kateri sta Harry in Meghan javnosti povedala, kako težko jima je v življenju.

Profimedia

Pisca trdita, da si je Meghan pogrebu vendarle želela prisostvovati, a ker je bila takrat že visoko noseča s svojim drugim otrokom, so ji zdravniki to odsvetovali, saj bi let trajal več kot 10 ur. Novica, da bo ostala v Kaliforniji, naj bi bila člane kraljeve družine nadvse razveselila, saj so se bali, da bi se ob njenem prihodu lahko pogreb izrodil v cirkus, vojvodinja pa bi iz žalostnega dogodka naredila spektakel. 

Profimedia

Za razvpito biografijo sicer velja, da je neavtorizirana, neuradno pa je slišati, da je bila napisana skoraj po nareku plemiškega para. V posodobljeni izdaji izvemo, da je bil Harry povsem šokiran, kako hladno ga je družina ob dedkovem pogrebu sprejela, nekateri sorodniku naj bi se ga bili celo izogibali. Tudi 1. julija, ko sta Harry in William odkrila spomenik, posvečen mami Diani, naj bi bilo z izjemo nekaj zaigranih nasmehov vzdušje ostalo ledeno. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta