Neprijetna razkritja: Meghan nekoč bila noro zaljubljena v princa Williama. Kate je povsem iz sebe

D.Ži
03.08.2021 09:40
Da je natresla še eno laž, trdijo nekdanji sošolci žene princa Harryja, ki se še dobro spomnijo plakatov s princem Williamom na stenah študentskega stanovanja Meghan Markle.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ves svet se še dobro spomni intervjuja z Oprah Winfrey, v katerem je vojvodinja Meghan trdila, da ni vedela, kaj pomeni biti članica kraljeve družine in da Windsorji nikoli niso bili del njenega življenja. Trdila je tudi, da o svojem današnjem možu, princu Harryju in njegovi družini ni vedela skoraj nič, kar se je kasneje izkazalo za veliko laž. Prijatelji so razkrili, da je Meghan vselej bila velika ljubiteljica kraljevih zadev. V najstniških letih se je celo fotografirala pred Buckinghamsko palačo in si neštetokrat ogledala posnetek poroke princese Diane in princa Charlesa

Profimedia

Olje na ogenj so zdaj dolili njeni nekdanji kolegi iz študentskih časov. Trdijo, da je že takrat bila povsem fascinirana nad britansko kraljevo družino. Glave pa ji ni zmešal Harry, ampak njegov starejši brat William. Nekdanji sošolci, s katerimi je obiskovala univerzo v Evanstonu - po srednji šoli se je odločila za študija gledališke umetnosti in mednarodnih odnosov - vojvodinjo tako spet postavljajo na laž.

Profimedia

Revija In Touch njihovih imen sicer ne razkriva, navaja pa njihove besede, da je Meghan s plemiči bila dobesedno obsedena. Z milijoni deklet po svetu je delila sanje o tem, da ji bo nekoč uspelo osvojiti princa Williama. Plakati z njegovim obrazom naj bi celo krasili stene njenega študentskega stanovanja. "Bila je zaljubljena v Williama, ne v Harryja," trdi nekdanji sošolec. "Plemiče je oboževala in zdelo se je, da skrivaj kuje načrt, kako postati del njihove družine. Oko je vrgla na Dianinega najstarejšega sina, prestolonaslednika Williama," dodaja vir. Kako se je ta pravljica razpletla, je medtem že znano.

Profimedia

Meghan se je nato res poročila s princem, a s Harryjem, William pa je bojda ne prenese, saj v njej vidi vzrok neštetih sporov, ki so v zadnjem letu kraljevo družino povsem razklali. Kot pravijo sošolci, naj bi Harry za njeno naklonjenost Williamu vedel, a mu je za svojo najstniško zatreskanost povedala šele po poroki. Vojvodinja Kate, Williamova žena, naj bi bila nad informacijo povsem ogorčena. Čutila naj bi, da jo Meghan ogroža.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta