(VIDEO) Pomembno sporočilo: Tik pred finalom Zala in Gašper sklicala novinarje

"Res sva se trudila, da bi nastop bil najboljši možen. Kančka energije nisva imela več, sama nisem imela niti enega odstotka. V zeleni sobi sem se sesula na kavč," je dejala Zala. Slovenska predstavnika sta pojasnila, kaj se je zgodilo po tem, ko sta se uvstila v finale.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Še dobro, da sva nerodna in včasih narediva kaj, česar dejansko ne misliva. Hvaležna sva čisto vsakemu človeku, tudi če mu je všeč en ton, ena beseda, je to nekaj najlepšega. Samo to si želiva, da se najina glasba dotakne ljudi, ne pa to, kar rečeva na tiskovni konferenci ob dveh ponoči, ko sva že povsem utrujena"
Youtube

Ne zgodi se vsak dan, pravzaprav nikoli, da bi slovenski evrovizijski predstavniki sklicevali nenačrtovane izjave in k sebi vabili novinarje. A sta Zala Kralj in Gašper Šantl naredila prav to. Tako zelo težko jima je bilo po polfinalnem nastopu. V finale sta se prebila, a so glasno odmevale njune izjave, iz katerih smo lahko razbrali, da si finala sploh nista želela. Pred slovenskimi novinarji, zbranimi v Tel Avivu, sta v avli hotela Isrotel Tower, kjer bivata, povedala vse to, kar se je v njiju nabralo v zadnjih urah. 
{embed_youtube}https://youtu.be/ZTpRtwFkLTQ{/embed_youtube}
"Res nama je žal, če je kdo razumel, da nama tukaj ni za biti in da nisva hvaležna za priložnost, da lahko predstaviva svojo pesem. Če ne bi želela priti na Evrovizijo, potem se na Emo ne bi nikoli prijavila. V nastop sva dala sto procentov, tako tudi v vsako vajo. A po dveh tednih in dveh dneh polnih vaj ... Res sva se trudila, da bi nastop bil najboljši možen. Kančka energije nisva imela več, sama nisem imela niti enega odstotka. V zeleni sobi sem se sesula na kavč. Čeprav nimava najbolj energičnega nastopa, sem psihološko dala vse od sebe. Poskušala sva ustvariti tako energijo na odru, kot sva jo želela predstaviti. Uspelo nama je še boljše, kot sva mislila, a je to vplivalo na to, da kasneje nisem imela energije. Ljudem bi morala povedati, da sva hvaležna, ker sva, najbolj na svetu, sploh ne znam z besedami povedati, kako da se pesem, ki je nastala v najini spalnici, ljudi dotakne," je povedala Zala. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta