(VIDEO) Zala in Gašper na rdeči preprogi v zelo neprijetni situaciji

Ne, hrupa, pompa in instantnih nasmehov polno odprtje Pesmi Evrovizije 2019 v Tel Avivu našima predstavnikoma res ni bilo pisano na kožo, a sta opravila profesionalno, zelo v svojem slogu. Zanimanje za Zalo in Gašperja, ki smo ju ta večer videli v gala različici, je bilo izjemno veliko, slovenskim novinarjem pa sta potarnala, da se počutita neprijetno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Uau! Zalo in Gašperja smo ta večer spoznali še v gala različici. Videti sta bila čudovito.
Reuters

Veličastna kulisa se je ob sončnem zahodu naslikala pred telavivskim trgom Habima, kjer so organizatorji Pesmi Evrovizije 2019 uradno odprli letošnjo prireditev. Tako, kot to naredijo vsako leto. Z več ur dolgim in ne vselej zelo razburljivim mimohodom delegacij po preprogi, ki je kakšno leto rekordno dolga, kakšno leto pa krajša. Letošnja je bila nekje vmes in pravzaprav niti ni bila rdeča. Oranžna je bila, barva pa se je navezovala na tisto, po čemer Jaffa slovi po vsem svetu - pomaranče. Pred dolgim špalirjem novinarjev in oboževalcev so se zvrstili domala vsi, ki imajo z izborom kaj opraviti, pa tudi telavivski župan, vse skupaj pod strogimi varnostnimi ukrepi, izdatno obdano z varnostno ograjo, ki Evrovizijo loči od resničnega sveta. Na najdaljšo oranžno preprogo na svetu sta prišla tudi Zala Kralj in Gašper Šantl ter bila precej razočarana, ker na njej ni bilo pomaranč. Z njima sta bili tudi Špela Prešlenkov iz založbe Universal Music in ertevejevka Maša Kljun. Bila ste med najbolj obleganimi predstavniki in skoraj vsak, ki je stal ob preprogi, je imel za njiju kakšno vprašanje. Naporno, a sta opravila z odliko ter hkrati navdušila s svojo garderobo. Tako gala ju še nismo videli, pa še slovenske zastavice sta nosila v rokah.
{embed_youtube}https://youtu.be/KH26_nHFb_g{/embed_youtube}
Ustavila sta se tudi pri slovenskih novinarjih in malce potarnala. Prav zares na kožo pisan jima dogodek poln instantnih nasmehov in pompa v resnici ni bil. "Glasno je. Mala nama je neprijetno in morava iti na WC. Niti se nočeva najti tukaj, tega niti nisva nameravala. Vsi se delamo, da gre za glasbo, v resnici pa se vse vrti okoli medijev, trušča in šova. Vesela sva, da sva dosegla, kar sva že dosegla in upava, da nama uspe doseči še več in da bova držala svojo glasbeno pot," je na preprogi povedal Gašper, ob vprašanju, ali imata pred torkovim polfinalom še kakšno sporočilo za v domovino, pa je odvrnil, da pa zdaj res ni primernejšega sporočila, kot je  "sam ostani sebi zvest".  

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta