(VIDEO) Inji Zalta se je uspelo vrniti v Slovenijo. Zakaj ni za denar prosila družine?

D.Ži
30.03.2020 11:22

Potem ko je svoje sledilce na Instagramu prosila, naj ji finančno pomagajo, saj se sicer ne bo mogla vrniti v domovino, se je lepa igralka spet oglasila ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Doma je. Inja Zalta, mlada slovenska igralka, ki se je spomnimo iz Popove serije Usodno vino, je pred dnevi svoje sledilce na Instagramu presenetila z objavo pretresljivega posnetka, na katerem je razkrila, da je v ZDA, kjer je poskušala ustvariti kariero, pristala v hudih finančnih težavah in brez bivališča. Prosila je za pomoč, saj se je želela vrniti v domovino. Njena prošnja se je očitno dotaknila mnogih in nabralo se je dovolj denarja. Svojo videoprošnjo je kasneje izbrisala. Los Angeles je zdaj za njo, vmes pa je objavila že nov video, v katerem se je opravičila, ker je bila v zadnjih dneh neodzivna. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-S6yxxHSJY/{/instagram}
"Hvala za vso podporo, za vse lepe besede, za vse komentarje, lepe, grde, za vsak dinarček, iskreno iz srca vam hvala. Nisem si predstavljala, da bo takšen odziv," pravi Inja in dodaja, da njen namen ni bil kogarkoli prizadeti. Odzvala se je tudi na očitke in vprašanja, zakaj pomoči ni najprej poiskala doma ali pri prijateljih. "V tistem trenutku sem potrebovala pomoč in jaz res nikoli ne prosim za pomoč. Očitno mi je lažje prositi publiko, kot pa da bi rekla posamezniku, ali mi posodi kaj denarja. Vem, da se to sliši čudno, ampak takšna sem," pravi Inja. "Rekla sem si: Inja, veš, čez kaj greš, v kakšni situaciji si, imaš veliko bazo oboževalcev in sledilcev, zakaj ne bi njih prosila za pomoč? Za neko simbolično, za kavico, ker če stopimo skupaj, lahko veliko naredimo. In sem si rekla, mogoče bom pa zbrala nekaj za to virusno obdobje v Los Angelesu," dodaja. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9xCRjzHhLK/{/instagram}
Zgodba Inje Zalta je pravzaprav klasična zgodba o iskanju sreče v tovarni sanj. 25-letnica je pojasnila, da se je v zvezdniški Los Angeles preselila, ker je tam želela ustvarjati, rasti in se učiti, zato je v to vložila vse, kar je imela. Odzvala se je tudi na predloge nekaterih ob prejšnjem videu, naj si pač poišče drugo službo: "Tudi veste, da jaz ne morem opravljati vseh služb, ker mi moje delovno dovoljenje tega ne dovoli in da je potrebno več tisoč dolarjev za to, da lahko sploh preživiš tam na mesec," pravi. Dodala je še, da se zaveda, da je v Sloveniji standard čisto drugačen in da smo trenutno vsi na istem ter da prestajamo težko obdobje, vendar sama v tistem trenutku ni vedela, kaj naj naredi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9j6nw9n5us/{/instagram}
"Tako da hvala. Zdaj trenutno se mi zdi ideja, kar sem naredila, čisto nora. Nisem sploh pomislila, kako se bo Slovenija res odzvala na vse skupaj. Sem že malo pozabila, kako je tukaj," pravi igralka, ki ji je vmes uspelo priti domov. Zdaj, tako kot vsi, upa, da se bodo razmere s koronavirusom kmalu umirile. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta