(VIDEO) Na profilu Inje Zalta posnetek, v katerem sledilce prosi za denarno pomoč. Kaj je v ozadju zgodbe?

A.L.
21.03.2020 09:46

Z nekaj vprašanji, povezanimi s posnetkom, smo se obrnili tudi na Injo Zalta, a na odgovore še čakamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na Instagram profilu manekenke in igralke Inje Zalta, ki se je večina spomni predvsem po glavni vlogi v televizijski nadaljevanki Usodno vino, se je sinoči pojavil posnetek, na katerem 25-letnica pripoveduje, da naj bi se znašla v težki situaciji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B99yyBzHpvj/{/instagram}
"Res ne vem, kaj naj naredim. Odločila sem se, da vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe, ne morem domov. Nimam nikjer za biti in to obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila malo pomoči." S posnetka, ki se je pojavil na njenem profilu, je razvidno, da sledilce prosi, da ji, v kolikor ji lahko, nakažejo kakšen evro in ji na ta način omogočijo, da lažje prebrodi naslednje tedne ali mesece. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6TXwJbHm0u/{/instagram}
Z nekaj vprašanji, povezanimi s posnetkom, smo se obrnili tudi na Injo Zalta, a na odgovore še čakamo. S PayPala, platforme, preko katere zbira donacije, je razvidno, da ji je denar nakazalo že več kot 200 ljudi. 
Kasneje se je sledilcem oglasila tudi v komentarjih, v enem izmed njih je zapisala: "Hvala, hvala vsem neskončno za vsak evro. Tole ni bilo lahko in je zelo izven cone udobja. Nisem si nikoli predstavljala, da bo takšna situacija. Ne bi tega naredila, če ne bi rabila. Lažje je vsakemu dati za kavico kot pa da prosim svoje bližnje za denar. Vedno mi je bilo težko sprejemati pomoc. Vsi smo ranljivi, vsi imamo vzpone in padce. Ni lahko tukaj. Trenutno sem tako zelo nervozna, ne vem, ali je bila to prava odločitev, ampak glej, zakaj pa ne?"
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5BYKdQHaXV/{/instagram}
Spomnimo, da se je 25-letna Ljubljančanka pred časom odločila nove poslovne priložnosti iskati čez lužo. Pogosto se je javljala iz Los Angelesa, kjer je zadnjih nekaj let ustvarjala. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0amhY_HE-D/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnF058PBgKU/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta