Shannen Doherty sredi bitke z rakom pozirala brez ličil: Dovolj je strupenih lepotnih idealov

D.Ži
08.06.2021 09:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bori se in ne kloni. Shannen Doherty, zvezdnica nepozabne serije Beverly Hills, 9021, je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri jo vidimo nenaličeno in brez filtra. Razpisala se je o neizprosnih, toksičnih lepotnih idealih, ki od ljudi pričakujejo izpolnjevanje naravnost nemogočih estetskih kriterijev.

"Med gledanjem filmov sem opazila, da obstaja le malo ženskih likov, s katerimi bi se lahko povezala. Veste, ženske brez filtra, brez botoksa, brez liftinga obraza. Ženske, ki so sprejele svoj obraz in vse izkušnje, ki se kažejo na njem," je začela svoj zapis igralka, ki se že dolgo bori z rakom. Meni, da se na obrazu odražajo življenjske izkušnje.

"Veliko vsega sem preživela. Da, rak, a mnogo več od tega. Zdaj razumem. Končno. Konec je z dojemanjem lepote, ki nam jo vsiljujejo Hollywood in revije. Želim si videti ženske, kot sem sama. Ženske, ki so kot me," je sklenila.  

Igralki so raka dojke prvič diagnosticirali pred šestimi leti, dve leti kasneje je sporočila, da je bolezen premagala. Februarja 2020 pa hladen tuš. Rak se je vrnil in napredoval do četrte faze. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?