zadnje objavljene

pogledi

več
Doc. dr. Maja Pakiž, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

mnenje

več

Zvezdnici serije Beverly Hills 90210, ki se bori z rakom, se je te dni zgodilo vsaj nekaj lepega

D.Ži
20.04.2021 08:35
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Shannen Doherty, zvezdnica kultne serije Beverly Hills 90210, je v začetku lanskega leta javnosti sporočila, da se spet bori z rakom dojke, ki je v četrtem stadiju in se je že močno razširil. Njene oboževalce je zelo zaskrbelo, ko je pred dnevi na družbenih omrežjih napisala, da je pripravljena na odhod in da sorodnikom piše poslovilne pisma. A kot kaže, tako hudo še ni. V ponedeljek je praznovala 50. rojstni dan, ob tem pa je na Instagram poslala sliko sebe. Pripisala je: "Rojstnodnevne misli v Vancouvru." Čestitke kar dežujejo.  

Profimedia

Od leta 2017 je njen rak miroval, saj je je prestala operacijo in dolgo zdravljenje s kemoterapijo. Da poskuša ceniti male trenutke v življenju, je dejala. Vir energije je našla v svoji neskončno volji do življenja, a se večkrat vprašala, kaj počne tako zelo narobe, da se mora spopadati s tako hudimi zdravstvenimi težavami. Tudi o svoji karmi se je spraševala, a do odgovora ni prišla. Pravi, da bo svojim bližnjim pripravila tudi videoposnetke, ki jim bodo po njeni smrti ostali v spomin. 

Profimedia
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?