Sredi hude bitke z rakom se je oglasila Shannen Doherty: Zdi se, kot da se odjavljam ...

D.Ži
01.10.2020 09:31

Težko ji je, a zvezdnica serije Beverly Hills je očitno v sebi našla izvir moči, ki jo v teh dneh še kako potrebuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko se je oglasil njen prijatelj in javnosti sporočil, da je igralka zaradi raka v tako slabem stanju, da verjetno leta 2021 ne bo dočakala, je Shannen Doherty nekaj informacij s prve roke dala reviji Elle. Pravi, da trenutno poskuša ceniti malenkosti v življenju. "Poskušam ceniti vse male trenutke, ki jih ljudje večinoma prezrejo ali pa jih jemljejo za samoumevne. Male stvari so zame velike. V sebi nosimo neskončnen izvir in v njem moramo poiskati moč za soočenje s težavami. In da lahko vidimo vso lepoto," pravi nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills 90210.
"Razmišljala sem, če imam dobro ali slabo karmo. Zakaj bi imela slabo? Začela sem gledati svoje življenje, vse, kar sem ali nisem počela. Kakšna sem bila z ljudmi ..." pripoveduje bolna Shannon, ki se je odločila najpomembnejšim ljudem v svojem življenju napisati pisma, ki jih bodo lahko prebrali šele po njeni smrti. "Mami moram marsikaj povedati, rada bi tudi, da moj mož ve, koliko mi pomeni. A vsakič ko poskušam to narediti, klonem. Zdi se, kot da se odjavljaš. A jaz se ne," pravi. "Počutim se kot zelo zdravo človeško bitje. Težko zaključiš svoje posle, ko se ti zdi, da boš živel še 10 do 15 let. Toliko življenja še imam v sebi," pravi.

View this post on Instagram

Tuesday......

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


Z rakom se bori že od leta 2015. Zdelo se je, da bolezen vmes že premagala, a se je rak februarja letos vrnil. "So dnevi, ko se sprašujem, zakaj se je to zgodilo prav meni. Ampak ... kdo pa si zasluži kaj takega? Nihče."

Profimedia


Utrinke svojega zdravljenja je v preteklosti pogosto delila s svojimi spletnimi sledilci, tokrat pa se je umaknila v zasebnost. Eden od razlogov zato naj bi bila tudi mnogo prerana smrt kolega Luka Perryja, ki se je nepričakovano poslovil lani. "Bilo je čudno. Sama sem dobila diagnozo, nekdo, ki se je zdel popolnoma zdrav, pa je odšel prvi. To me je zelo pretreslo," je takrat dejala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta