Severina o razvpitem posnetku z jahte: "Bil je šok, šest mesecev nisem stopila iz hiše"

D.Ži
16.04.2021 09:30
Hrvaška zvezdnica je v intervjuju spergovorila o spolnem nadlegovanju, sovražnem govoru in se spomnila tudi svojih najbolj neprijetnih časov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Star Produkcija

Severina se je v velikem intervjuju za srbski Nedeljnik dotaknila aktualnih tem, kot sta spolno nasilje in sovražni govor, spregovorila pa je tudi o svojem razvpitem intimnem posnetku z jahte, ki je pred 17 leti postal prava senzacija. Podprla je igralko Mileno Radulović in njene kolegice, ki so se odločile javno spregovoriti o travmatičnih izkušnjah spolnega nasilja, ki so ga doživele. Severina meni, da gre za veliko olajšanje za vse ženske, in je dodala, da se je plaz na Hrvaškem sprožil na fakultetah, zlasti na akademiji dramskih umetnosti. Z izpostavljanjem zlorab se je v javnosti ustvaril prostor za pogovor o tem. 

Ko je govorila o posnetku z jahte, na kateri je takrat ljubimkala z ljubimcem Milanom Lučićem, se je Severina spomnila, da so jo mnogi takrat obtoževali, da je posnetek zaradi promocije načrtno spustila v javnost. "Nikoli si nisem želela, da bi moja intima pristala v javnosti. To je bil velik šok. Dala sem dva intervjuja o tem in to je bilo to. Bilo je težko, a sem preživela. Službeno, kot bi v rekli v Splitu, tempi passati. Nekatere pa vse skupaj zabava še danes. In ko ne vedo, kaj bi mi še lahko rekli, se spomnijo na posnetek z ladje," pravi Severina. Še vedno se spomni, kdo ji je takrat stal ob strani, tudi tistega klica, v katerem jo je Arsen Dedić šaljivo vprašal, če morda za svoj film potrebuje glasbo.

Čeprav se je s to zgodbo naučila živeti, tisti čas ni bil lahek. "Šest mesecev nisem stopila iz hiša. Najprej je bilo žaljenje, nato obsodba, da sem posnetek sama objavila zaradi večje priljubljenosti. Brala sem, da so to očitali tudi Mileni. Ampak, kruha in iger. Za rubriko Zabava in šov," je sklenila Severina. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta