Severini spletna sovražnica pod nos vrgla intimni posnetek z jahte: "To vam res ni bilo treba"

D.Ži
08.03.2021 10:44
Hrvaška zvezdnica trdi, da nikoli ne bi načrtno naredila posnetka, na katerem je nenaličena, in ga nato poslala v javnost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Star Produkcija

Potem ko so jo napadli zaradi objave fotografije iz leta 2010, na kateri pozira v vlogi svetopisemske Salome, se je hrvaška zvezdnica Severina odzvala na nekatere komentarje in celo zašla v ne prav prijetno razpravo. Ena od sledilk je komentirala, da je Severina pred leti načrtno v javnost spustila svoj intimni posnetek, da bi tako pritegnila pozornost. 

Zelo kmalu se je pevka na očitek odzvala. "Tole z jahto vam res ni bilo treba. Res mislite, da bi kar koli posnela nenaličena in to spustila v javnost? Vidim pa, da spremljate tudi ta del mojega opusa. Niste edina provokatorka, bodite srečni, vedno več vas je in nihče vam nič ne more. Radi imamo provokatorje in pošiljamo jim ljubezen," ji je odgovorila Severina. Komentar, pa tudi Severinin odziv nanj, sta medtem z Instagrama že izginila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta