Nove težave: Severini sodišče naložilo visoko denarno kazen

D.Ži
11.03.2021 09:27
Ker ni pravočasno bivšemu vrnila sinovega potnega lista, bo hrvaška zvezdnica očitno morala plačati zamudnino.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mediaspeed

Hrvaška zvezdnica Severina ima nove težave. 48-letna Splitčanka naj bi, kot piše 24Sata, konec lanskega leta prejela globo v višini nekaj več kot 19.000 evrov. Kazen je odredilo sodišče, saj naj ne bi pravočasno vrnila hrvaškega potnega lista svojega mladoletnega sina nekdanjemu partnerju in njegovemu očetu, podjetniku Milanu Popoviću

Sodišče v Zagrebu je njeno pritožbo zavrnilo. V sklepu sodišča piše, da mora pevka Popoviću za vsak dan zamude plačati 131 evrov zamudnine. Ni pa to prva kazen, ki jo je sodišče prisodilo Severini, ker ni sledila sodnim ukazom. Zagrebško sodišče je lani pevki naložilo 658 evrov kazni, ker je kljub sodni prepovedi na svojem Instagramu objavila fotografijo sina. Sliko je sicer kasneje umaknila, sodišče pa naj bi jo opomnilo, da bo kazen naslednjič 1300 evrov, piše 24Sata. 

Severina in Popović še vedno bijeta sodno bitko okoli skrbništva,  trenutno deček po odločitvi sodišča živi pri očetu, mati pa  ga videva ob dogovorjenih terminih. Severina je vložila pritožbo, ki še ni rešena

Hrvaški mediji pišejo tudi o tem, da je pevka lani svojega dolgoletnega menedžerja in prijatelja Tomico Petrovića imenovala za direktorja svojih dveh podjetij. Severina je lastnica in ustanoviteljica podjetij DUK production in Dobrodošao u klub, s Petrovićem pa sta solastnika podjetja Glazbeni program. Lani smo brali tudi o tem, da so podjetja v njeni lasti pridelala več kot 200.000 evrov izgube v letu 2019, podjetje Dobrodošao u klub pa naj bi v letu pred pandemijo imeli dobiček v višini 160.000 evrov, piše 24Sata.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta