Razvpita hotelirska dedinja Paris Hilton se poroči. Sporočila je, da bo nosila enajst oblek

Gr.G.
11.11.2021 10:13

Za ekstravagantno poroko si je Hiltonova izbrala prav posebno lokacijo, ki jo je tik pred zdajci spremenila in sploh ni zapisana na vabilu. Gre za hišo njenega pokojnega dedka na Bel-Airu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Paris Hilton in njen zaročenec Carter Reum.

EPA

11. novembra je martinovo pa dan, ko se v Nemčiji v mnogih mestih prične karneval, letos pa se bo tega dne tudi poročila razvpita hotelirska dedinja Paris Hilton, ki je od februarja letos zaročena. Za roko jo je na njen 40. rojstni dan zaprosil Carter Reum

Tik pred zdajci si je Hiltonova premislila in spremenila lokacijo, na kateri bo dahnila usodni da. Kot poročajo tuji mediji, je sprva načrtovala poroko v cerkvi Good Shepherd Church na Beverly Hillsu. Za slavje, ki naj bi se ga med drugim udeležili tudi Kim Kardashian in njena mama Kim Jenner, pa seveda veliko drugih znanih osebnosti, pa je sedaj izbrala hišo svojega pokojnega dedka na Bel-Airu. Na fotografijah iz zraka, ki so zaokrožile po spletu, je mogoče na zelenici videti cvetlično dekoracijo z inicialkami imen srečnega para C in P. 

REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!

Ameriški mediji poročajo, da si želi Hiltonova poroke, ki bi trajala tri dni, ker je enajsti dan enajstega meseca, je na instagramu napovedala, da bo v času slavja nosila enajst oblek. Pred oltar pa naj bi stopila v kreaciji blagovne znamke Valentino, kot že njena mlajša sestra Nicky, ki se je leta 2015 poročila z Jamesom Rothschildom

Zadnjo noč pred poroko je nevesta prespala pri svojih starših. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta