(VIDEO) Paris Hilton sporočila veselo novico: Tako romantično je bila videti njena že 4. zaroka

D.Ži
18.02.2021 10:45
Morda pa razvpiti hotelirski dedinji tokrat vendarle uspe skočiti v zakonski jarem. Zaenkrat dobro kaže.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Paris Hilton se je zaročila s svojim fantom Carterjem Reumom. Skupaj sta že več kot leto dni, zdaj pa je dvojica očitno ocenila, da je čas za korak naprej. Novico o zaroki je razvpita hotelirska dedinja javnosti sporočila na svoj 40. rojstni dan. 

"Ko najdete svojo sorodno dušo, to veste in čutite. Z mojo ljubeznijo sva skupaj že od najinega prvega zmenka, za rojstni dan pa je pripravil posebno potovanje v tropski raj. Ko sva se zvečer sprehajala, me je Carter popeljal do kraja, okrašenega s cvetjem. Tam je pokleknil na eno koleno. Rekla sem 'da, da za vedno'," pripoveduje Paris, na svojem Instagramu pa je objavila tudi nekaj utrinkov svoje zaroke. 

"Zadnjih 15 mesecev sem imel edinstveno priložnost spoznati pravo Paris in ne bi mogel biti bolj vznemirjen in srečen, da bo moja žena," je za revijo People povedal 40-letni Carter. 

Paris je delila tudi video dizajna svojega zaročnega prstana, ki so ga ročno obdelali v ateljeju Jeana Doussesta, naslednika Louisa-Françoisa Cartierja. Paris že nekaj časa poskuša s pomočjo umetne oploditve zanositi. To je sicer že njena četrta zaroka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta