Priljubljeni glasbenik s koncerti služi milijone, sin je brezdomec: "To je šovbiznis"

A.L.
15.05.2019 14:25

18. junija bo prvič nastopil pred slovenskim občinstvom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

O priljubljenem glasbeniku Tomu Jonesu, ki bo junija nastopil tudi v Ljubljani, se v zadnjem obdobju v medijih ne govori prav veliko. Le tu in tam v medije pricurlja kakšna novica, a ta običajno ni najbolj spodbudna. Lani je v medijih denimo odmevala novica o Jonesovem sinu. Glasbenik Jonathan Berkery živi kot brezdomec, svojega očeta Toma Jonesa pa ni še nikoli srečal v živo. O njunem srečanju naj bi sanjal celo življenje, a se mu želja nikoli ni uresničila. Priljubljeni glasbenik ni nikoli javno priznal sina Jonathana, pa čeprav so leta 2008 z DNK-analizo ugotovili, da je oče.
A sanje Jonathana Berkerya še niso povsem ugasnile. "Rad bi ga videl, preden bo prepozno in bo že umrl. Rad bi se z njim pogovarjal o običajnih stvareh," je medijem dejal Jonathan, ki pravi, da je srečen, kadar dobi kakšno odejo, saj je spati v zaklonišču res neprijetno. Kadar nastopa, mladenič, ki živi v New Jerseyju v zavetišču za brezdomce, uporablja umetniško ime Jon Jones. 
"To je šovbiznis, ljubica"
78-letni Tom Jones naj bi leta 1987 imel kratko avanturo z manekenko Katherine Berkerey, ki jo je spoznal v enem izmed newyorških nočnih klubov. Odločil se je, da jo povabi na svoj koncert, večer pa sta končala v njegovem hotelskem apartmaju. Kljub temu, da je šlo zgolj za afero za eno noč, je manekenka čez tri mesece Tomovega menedžerja obvestila, da je noseča. A pevec se na to ni požvižgal. "To je šovbiznis, ljubica. Stori, kar moraš," ji je zabrusil. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta