Ogorčenje po Harryjevem intervjuju: Po medijih vlačiti pokojnega dedka je brezobrazno in neokusno

D.Ži
18.05.2021 09:00
Mnogi Britanci še vedno žalujejo za kraljičinim možem, princ Harry pa javno razpravlja o vzgojnih pristopih svojih starih staršev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zaposleni v Buckinghamski palači so nad zadnjim intervjujem princa Harryja, ki je v podcastu Daxa Sheparda znova izdatno udrihal po svoji družini, povsem ogorčeni. Viri, ki poznajo dogajanje v palači, poročajo, da za zidovi kraljevske rezidence že dolgo vlada mnenje, da bi se "ubežniški princ" in njegova žena morala v celoti odpovedati plemiškim nazivom, piše Daily Mail. Menijo, da si princ s takšnim odnosom posebnih aristokratskih časti niti ne zasluži.

Reuters

"Morala bi biti zgolj Harry in Meghan. Če bosta kdaj to možnost zavrnila, naj javno pojasnita, zakaj sta se tako odločila," je slišati po hodnikih. Zaposleni menijo, da je Harry družino grdo izdal in da so njegove obtožbe na račun princa Charlesa, kraljice Elizabete in pokojnega princa Filipa izzvenele v prazno. 

Profimedia

"Mnogi komentirajo, kako ne morejo verjeti, da se je Harry odločil za tak intervju le nekaj dni po dedkovem pogrebu. Vlačiti svojega dedka po medijih je šokantno in brezobrazno," pravijo. Princ je med drugim v podcastu izjavil, da je njegov oče Charles trpel zaradi vzgojnih metod princa Filipa in kraljice in da se je tudi sam tako obnašal do svojih otrok. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta