Hladni pogovori: Vojvodinja Meghan je pred pogrebom poklicala kraljico

D.Ži
23.04.2021 09:46
Žena princa Harryja, ki velikodušno sporoča, da je kraljevi družini pripravljena vse oprostiti, je moževi babici očitno izrazila sožalje preko Zooma.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vendarle se nekaj premika in vojvodinja Meghan je pred pogrebom princa Filipa, na katerega je sicer ni bilo, govorila s kraljico Elizabeto II. Suseška vojvodinja je pogrebno slovesnost spremljala iz svoje vile v Kaliforniji, saj so ji zdravniki zaradi nosečnosti potovanje odsvetovali. "Meghan se je o vsem pogovorila s Harryjem pred njegovim odhodom v domovino, z Archiejem sta se tudi slišala s kraljico," je reviji People razkril neimenovan vir iz vojvodinjine bližine. Harry je v preteklosti že večkrat povedal, da se z babico in dedkom sliši preko Zooma in da kraljevi par tako na daljavo spremlja Archiejevo odraščanje. 

Reuters

Harry naj bi v Veliko Britanijo odletel s težkim srcem, saj je doma moral pustiti nosečo ženo, pa tudi njegovi odnosi z družino na Otoku so slabi, zlasti po razvpitem intervjuju pri Oprah Winfrey, v katerem jih je okrivil za vse svoje težave, Meghan pa jih je označila za rasistične elitiste. O čem sta Meghan in kraljica govorili, ni znano, vemo pa, da je Meghan k pogrebu prispevala venec, ki mu je priložila tudi ročno napisano posvetilo. 

Profimedia

Na sobotnem pogrebu se je Harry po dolgem času spet pogovarjal s svojim očetom in bratom, a bojda odnosi še naprej ostajajo zelo hladni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta