Nezaslišano! Tej ženski je princ Andrew dovolil, da je med zmenkom sedela na kraljičinem prestolu

D.Ži
03.03.2020 09:51

Mamica je zagotovo bila navdušena, ko je slišala za očarljivo novico ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Princ Andrew se je že pred tedni umaknil iz javnosti. No, moral se je. Preveč neprijetnih in neodgovorjenih vprašanj se je nabralo okoli njegovega neuglednega prijateljevanja z milijarderjem Jeffreyem Epsteinom, ki so ga pedofilija in spolne zlorabe pripeljale v zapor, kjer je umrl v nepojasnjenih okoliščinah. A prah se ne poleže. O življenju princa Andrewa, ki je dolgo veljal za kraljičinega najljubšega sina, se je spet podrobno razpisal britanski The Sun. Med drugim preberemo, da je k škandalom nagnjeni princ pred dvajsetimi leti med zmenkom ameriški manekenki Caprice Bourret dovolil, da je sedla na prestol kraljice Elizabete II. v Buckinghamski palači. Nezaslišano.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B68IJ36gdmJ/?utm_source=ig_embed{/instagram} 
Prijatelj manekenke, ki želi ostati neimenovan, je poklepetal z novinarji. Andrew naj bi lepotico, ki je danes stara 48 let, dvakrat povabil v Buckinghamsko palačo. Med enim od srečanj naj bi princ zvezdnici dovolil, da je sedla na materin prestol. S seboj je odnesla tudi eno od skodelic. "Opazila je skodelico, ki ji je bila všeč. Andrewa je vprašala, če jo sme 'ukrasti' in poslati svoji mami. Princ naj bi ji to dovolil," pravi prijatelj. Odnos med princem in manekenko naj bi sicer bil povsem platonski, saj naj je princ intimno ne bi zanimal. Princu naj bi zgolj laskala njena pozornost. Po dveh mesecih stikov med njima ni bilo več, sploh, ko so o njunem prijateljstvu začeli pisati mediji. Pred tem naj bi se princ spoznal z neko ameriško maserko, s kateri naj bi nato imel skrivno intimno razmerje celo desetletje. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta