Škandal na vrhuncu: Princ Andrew se odpoveduje javnim dolžnostim

D.Ži, STA
21.11.2019 10:56

Nekaj časa osmega v vrsti za britanski prestol ne bomo videli. Je pa končno izrazil obžalovanje zaradi druženja z obsojenim Jeffreyjem Epsteinom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princ Andrew je svoj čas zelo prijateljeval z razvpitim milijarderjem Epsteinom, ki so ga v zaporniški celici našli mrtvega.
Reuters
Princ Andrew ima zdaj za vratom še pričo, ki trdi, da ga je videla med predigro z mladoletnico. 
Profimedia

Zapletel se je do onemoglosti in bilo je nekako jasno, da po katastrofalnem intervjuju, ki ga je dal za BBC, ne bo trajalo prav dolgo, ko ga bodo v palači umaknili iz javnosti. Seveda so ti po pričakovanjih naredili zelo v svojem slogu, z veliko celofana. Britanski princ Andrew je sporočil, da ne bo več opravljal javnih dolžnosti. Ali gre res zgolj za njegovo odločitev, je seveda diskutabilno. Na Otoku namreč še naprej odmeva škandal, v katerega se je princ zapletel zaradi prijateljevanja z ameriškim milijonarjem Jeffreyjem Epsteinom. Princ je sporočil, da to vpliva na delo kraljeve družine, zato naj bi kraljico zaprosil za umik od vseh dolžnosti.

Prince Andrew
Profimedia
Reuters
Razvpiti Jeffrey Epstein si je v zaporu vzel življenje. 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta