Neymar in lepa Hrvatica potrdila, da sta parček: "Midva sva Bonnie in Clyde"

D.Ži
22.05.2020 09:45

Nogometni zvezdnik in lepotica, ki ima za seboj že več zvez s slavnimi moškimi, svoje ljubezni več ne skrivata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Manekenka Natalija Barulich in nogometni zvezdnik Neymar sta se skupaj pojavila na naslovnici ruske izdaje revije GQ. S tem sta tudi uradno potrdila, da sta v zvezi. Že nekaj časa sta na spletu objavljala skupne fotografije, o tem, da sta 28-letnika par, pa nista želela govoriti. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAZpf-aBjtD/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"V obrambi svojih najbližjih. V novi številki nas Neymar in Natalia Barulich opominjata, kako pomembno je podpreti in zaščititi svoje najdražje. Ni pomembno, če ste v samoizolaciji med domačimi štirimi zidovi ali pa morate z njimi komunicirati preko telefona. Pazite nase in ostanite močni," so v najavi nove revije zapisali v uredništvi GQ. Objavili so tudi fotografijo čednega para, ki so jo izbrali za naslovnico. Objemata se, Natalija pa je pripisala: "Bonne in Clyde".
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAac8hAAp6U/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Govorice o ljubezni med njima so se pojavile, ko je Natalija nedavno nogometašu javno čestitala in mu poslala čustveno sporočilo. "Vsi vedo, da si neverjetno nadarjen, ko bi le vedeli, kako lep si tudi od znotraj. Imaš moje spoštovanje, mali," je takrat napisala lepotica, ki ima za seboj že kar nekaj zvez z znanimi moškimi. Med drugim je bila skupaj z glasbenim zvezdnikom Malumo, s katerim je leta 2018 obiskala Hrvaško, v katero segajo njene družinske korenine. Bivša baletka in manekenka je namreč hči Hrvata, uglednega zagrebškega poslovneža.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta