(FOTO) Senzacija pri sosedih: Nogometni zvezdnik Neymar naj bi bil zaljubljen v to vročo Hrvatico

D.Ži
15.10.2019 10:47

Hrvaško je sicer lepa Natalia obiskala le enkrat, pa še to s svojim bivšim, ki je prav tako velik zvezdnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilski mediji, med katerimi je tudi zelo bran O Dia, pišejo, da naj bi se bil slavni nogometaš Neymar zaljubil v lepo Natalio Barulich, ki ima hrvaške korenine. Po poročanju medijev naj bi to postavno 27-letnico opazili na tekmah kluba Paris Saint - Germain, trenutek, ko bosta svojo zvezo uradno potrdila, pa naj bi bil le še vprašanje časa. Kmalu naj bi se skupaj pojavila tudi v javnosti. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3Ce5LNAnGs/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Natalia je sicer znana po zvezi z drugim znanim moškim. Gre za kolumbijskega pop in reggaeton zvezdnika z imenom Maluma. V resnici mu je ime Juan Luis London Arias, lani je z njim obiskala tudi Hrvaško. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Blvx3iPFmcS/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Natalia je nekdanja baletka in manekenka, ki je že krasila naslovnice revij, kot so Maxim, Esquire in L'Officiel, delala je tudi kot didžejka. Rodila se je v Kaliforniji, hrvaške krvi pa je po očetu. "Delno sem Hrvatica. Kakšno zadovoljstvo je biti prvič v tej prelepi državi," je lani napisala ob fotografiji iz Dubrovnika.  Maluma in Natalia sta obakrat bivala v dubrovniškem hotelu Excelsior, večerjala sta v Nautici in se nato zabavala v Revelinu. Pred tem sta bila skupaj na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji, a jima ta pot ni ostala v lepem spominu, saj so Malumu iz hotelske sobe blizu Kremlja ukradli nakit v vrednosti 688.000 evrov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3h4gjgAHHf/{/instagram}
Med drugim je šlo za zlate zapestnice, šest parov uhanov, več ročnih ur, draga sončna očala in nahrbtnik znamke Louis Vuitton. Zdaj je očitno nekdo ukradel še srce njegove punce.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B11b7IwgsAy/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2P8JVjASvf/{/instagram}

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta