Neymar se bori s tesnobo

sta, šr
23.04.2020 20:57

Eden najboljših nogometašev sveta je priznal, da ima zaradi koronavirusne pandemije težave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

"Ta negotovost, kdaj oziroma če sploh se bomo lahko vrnili na teren, v meni povzroča tesnobo," je zapisal brazilski superzvezdnik Neymar na svoji spletni strani. "Res pogrešam nogomet, tekme, klubsko okolje, prijatelje pri PSG. Prepričan sem, da si navijači prav tako želijo videti vrnitev igralcev na terene. Upam, da se bo to tudi čim prej zgodilo," je dejal napadalec brazilske reprezentance in francoskega prvaka PSG.
Mojster, ki se je pred dvema letoma za rekordnih 222 milijonov evrov preselil iz Barcelone k PSG, čas samoosamitve preživlja na svoji luksuzni posesti v Mangaratibi, približno 100 km od Rio de Janeira. Za vilo je pred štirimi leti plačal osem milijonov evrov, na posestvu pa ima med drugim tudi teniško igrišče, teren za odbojko na mivki, več bazenov in heliport. Karantene sicer ne preživlja sam, temveč je vanjo povabil številne prijatelje, z njim je osebni trener za fizično pripravo Ricardo Rosa, ki z Neymarjem sodeluje že desetletje.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta