Gwyneth Paltrow med karanteno reklamirala spolne pripomočke in ogorčila oboževalce

D.Ži
07.04.2020 12:44

Nekaterim se vibrator očitno zdi nekaj, kar v samoizolacijo ne sodi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow se te dni otepa očitkov, ki so se nanjo vsuli, potem ko je v enem od časopisov tekom epidemije s prve roke priporočala najboljše spolne pripomočke. Članek z naslovom "Vibratorji so najboljši za solo užitek in igro partnerjev" so pospremili prikazi različnih tipov pripomočkov in njihovih cen. Kar ni bilo niti malo všeč nekaterim uporabnikom družbenih omrežij, ki menijo, da zdaj res ni čas za pisanje o takih rečeh. "Morala bi nehati in ohraniti vsaj malo dostojanstva", "Očitno je, da si enega od svojih izdelkov imela v ušesu, saj ne spremljaš, kaj se dogaja okoli tebe" in "Prosim, naj neko utiša tole neumno žensko" so le nekateri od žolčnih komentarjev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9BxGPqFfpw/{/instagram}
Članke so objavili, potem ko sta Gwyneth in njen mož Brad Falchuk delila posnetek svojega pogovora z zakonskim terapevtom Michaelom Boehmom, kateremu sta zaupala, da zaradi trenutne situacije v zvezi nimata nikakršne želje po spolnosti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7ooMQFl6GH/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5gNC_flDtn/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta