(FOTO) Slavni glasbenik spregovoril o težki mladosti: "Velikokrat so me označili za homoseksualca"

A.L.
05.12.2019 16:34

"Nisem se mogel opredeliti. V svoji koži sem se počutil neprijetno."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Chris Martin, eden najbolj priljubljenih glasbenikov na svetu, se je razgovoril v intervjuju za revijo Rolling Stone, kjer je razkril tudi svoje strahove, s katerimi se je soočal v najstniških letih. Pevec skupine Coldplay je priznal, da je imel strogo vzgojo, kot najstnika pa so ga starši poslali v internat, kjer so prebivali le fantje. Tam je prišel v stik s spolnostjo in religijo, hkrati pa je to bilo obdobje, ko si je začel postavljati številna pomembna vprašanja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5i8ffOA_zM/{/instagram}
V intervjuju je priznal, da je v internatu razvil zapleten odnos do vere, zaradi nje se je počutil povezano s človeštvom, hkrati pa izolirano zaradi strahov, ki so se takrat pojavljali. Martin je namreč priznal, da takrat ni bil prepričan, ali je istospolno usmerjen. "V tistem času, ki sem ga preživel v internatu, sem bil nadvse homofoben, bal sem se, da sem gej in bil na ta način zazanamovan za vse življenje," je bil iskren v intervjuju za Rolling Stone.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5AVW21gM8e/{/instagram}
42-letnik je priznal tudi, da ga je v tistem obodbju precej zaznamovalo nasilje med vrstniki, zaradi česar se je bal, da bo s svojimi lastnostmi preveč izstopal in tako postal tarča posmeha. "Velikokrat so me označili za homoseksualca, zaradi česar sem se začel spraševati o svoji spolni usmerjenosti. Nisem se mogel opredeliti. V svoji koži sem se počutil neprijetno," je dejal. 
Chris Martin se je sicer leta 2003 poročil z igralko Gwyneth Paltrow, s katero imata dva otroka, Apple in Mosesa. Pred tremi leti sta se zvezdnika sicer ločila, Chris Martin pa se je kasneje zaljubil v Dakoto Johnson, s katero poskuša zasebno življenje ohranjati zase.

EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta