(FOTO) Zadnji stadij: Zvezdnica Beverly Hillsa sredi mučne bitke z rakom ne tarna

16.09.2021 09:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Shannen Doherty, najbolj znana po vlogi Brende v seriji Beverly Hills 90210, se z rakom dojke bori od leta 2015. Bolezen je zdaj v zadnjem stadiju. A borka se ne preda. Petdesetletnica je sodelovala na predavanju, ki je pospremilo njen prihajajoči film, v katerem spremlja štiri ženske, ki so jim diagnosticirali rak dojke.

"Čutim odgovornost, da javno govorim o raku in tako izobražujem ljudi. Rada bi jim pokazala, da so lahko tudi v četrtem stadiju bolezni aktivni in zelo srečni," pravi Shannen. Dodala je, da njen mož Kurt Iswarienko ponosno poudarja, da se pri njej sploh ne vidi, da je bolna. Tako korajžna je. "Nikoli ne tarnam. Ne razmišljam o tem. Rak je postal del mojega življenja," pravi igralka. 

Bolezen so ji prvič diagnosticirali leta 2015, od leta 2017 je bila v remisiji, lani pa je javnosti morala sporočiti, da se je rak žal vrnil. "So dnevi, ko se sprašujem, zakaj prav jaz, so pa tudi dnevi, ko se sprašujem, zakaj ne jaz, zakaj kdo drug. Kdo si zasluži kaj takega? Nihče," je dejala takrat. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?