(FOTO) Vroče podrobnosti: Zvezdnika resničnostnega šova razkrila, kaj se je v njuni spalnici dogajalo po koncu snemanja

A.L.
21.07.2021 10:56
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zvezdnika Netflixovega resničnostnega šova "Too Hot to Handle" 27-letna Emily Miller in 24-letni Cam Holmes sta brez zadržkov spregovorila o svojem spolnem življenju po šovu. Par se je pred kamerami močno povezal, a pravila narekujejo, da v oddaji ne smeta imeti fizičnega stika, zato sta, kot pravita, vse nadoknadila v tednih po koncu snemanja.

"Prijatelji so bili zaskrbljeni, opozarjali so naju, da je najina spolna aktivnost morda nekoliko pretirana," sta povedala v smehu, potem ko sta priznala, da sta imela v prvem tednu po koncu snemanja spolne odnose sedemkrat dnevno. "Takoj sva se privlačila, to iz prve oddaje niti ni bilo razvidno. Preprosto se nisva mogla upreti drug drugemu, kar nama je močno otežilo situacijo v oddaji," je Holmes iskreno razlagal v podcastu PrettyLittleThing.

Ideja resničnostnega šova "Too Hot To Handle" je, da pred kamere povabijo tekmovalce, ki kljub temu, da se med seboj privlačijo, ne smejo imeti fizičnih stikov. Seks, poljubljanje in samozadovoljevanje so prepovedani, v kolikor pravila kršijo, se od glavne nagrade, vredne nekaj manj kot 100.000 evrov, odšteje precejšen znesek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta